Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Αθλητικά

Όλοι Λαιμό! Ο ΝΟΒ ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων

Tη συμπαράσταση των φίλων της ανδρικής ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης, ενόψει των προσεχών αγώνων για τη Β΄ προκριματική φάση του Champions League, που θα γίνουν από Παρασκευή έως την Κυριακή στο κολυμβητήριο του Λαιμού, απηύθηνε ο Κώστας Λούδης.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο προπονητής του ΝΟΒ αναφέρει:

“Αρχίζει από αύριο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας μία πολύ σημαντική διοργάνωση, με πολύ δύσκολους και υψηλού επιπέδου αντίπαλους. Στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να κερδίσει μία από τις δύο πρώτες και προνομιούχες θέσεις κάνοντας την υπέρβαση που θα οδηγήσει την ομάδα μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε αυτή την προσπάθεια, θα θέλαμε την συμπαράσταση του κόσμου έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα μας. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση”.

Υπενθυμίζεται ότι η Βουλιαγμένη φιλοξενεί τους αγώνες του 1ου ομίλου και θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την ιταλική Μπρέσια (Παρασκευή 18/9, 19:00), τη γαλλική Μονπελιέ (Σάββατο 19/9, 19:00) και την ουγγρική Ορβοσι (Κυριακή 20/9, 12:30).

Το εισιτήριο για την παρακολούθηση των αγώνων κοστίζει 5 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας