Έφερε την ανατροπή η Βουλιαγμένη με τον ΟΣΦΠ

Έφερε την ανατροπή η Βουλιαγμένη με τον ΟΣΦΠ

Η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης επικράτησε, με 10-9, του Ολυμπιακού στο «Παπαστράτειο», έκανε το break έδρας και μείωσε την τελική σειρά της Α1 πόλο σε 2-1.

Επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο Λαιμό, εκεί που εντός έδρας ο ΝΟΒ έχει τη δυνατότητα να ισοφαρίσει τη σειρά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-2, ενώ πρώτη φορά η Βουλιαγμένη πέρασε μπροστά στο σκορ με 5-4 κι έκτοτε δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα.

Στα μέσα του τέταρτου οκτάλεπτου ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 8-8, ενώ στο τέλος του αγώνα σουτ της Μπιανκόνι σταμάτησε στο δοκάρι της Βουλιαγμένης κι έτσι έμεινε το σκορ στο τελικό 10-9.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 2-5, 3-2.

Τα γκολ:

  • Ολυμπιακός: Ασημάκη 3, Αβραμίδου 3, Μανωλιουδάκη 2, Ελ. Πλευρίτου 1.
  • Βουλιαγμένη: Ξενάκη 2, Τσουκαλά 2, Γερόλυμου 2, Ρουμπέση 2, Κοντογιάννη 1, Β. Διαμαντοπούλου 1.

Αμέσως μετά την ήττα, με 10-9, από τον ΝΟΒ στον τρίτο αγώνα των τελικών της Α1 του γυναικείου πόλο, ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση ζητώντας την επανάληψη του αγώνα.

Ο λόγος αφορά δύο φάσεις που έγιναν στο τέταρτο οκτάλεπτο. Στα μέσα του με το σκορ 8-8 οι «ερυθρόλευκες» υποστηρίζουν πώς η μπάλα πέρασε την εστία σε σουτ της Λογοθέτη που δεν μέτρησε, ενώ διαμαρτύρονται και για το γκολ της Ξενάκη στο 10-8, θεωρώντας το εκπρόθεσμο.

Η ένσταση θα εκδικαστεί το πρωί της Τετάρτης (27/5).

Πηγή