Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βαρη

Νέο ΔΣ ο Σύλλογος Νυμφόληπτος του Χερώματος

Κοπή πίτας και αρχαιρεσίες είχες χθες Κυριακής ο Εκπολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος του Χερώματος Βάρης “ο Νυμφόληπτος”.

Με βάση την ψηφοφορία των μελών αναδείχθηκαν στη νέα διοίκηση του Συλλόγου οι εξής:

  1. Κούτρας Φώτης
  2. Μπερτίδης Σταύρος
  3. Τρακάκης Μιχάλης
  4. Τριβυζάς Σπύρος
  5. Τσιρτσίκου Ελένη
  6. Φιλιππάτος Παντελής
  7. Φρούντζα Μαρία

Την κοπή πίτας του Συλλόγου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Παύλος, ο οποίος πραγματοποίησε κατόπιν επίσκεψη στο νέο ναό του Χερώματος, την Αγίου της του Θεού Σοφία, η οποία γιορτάζει  στη Μεσοπεντηκοστή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Βαδάσης και Νανά Καραγιάν, ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών, Θάνος Ματόπουλος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σφέτσας και Βασίλης Παπαμιχαήλ.

Στη Γενική Συνέλευση κατά την οποία έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, έδωσαν το “παρών” περίπου 200 άτομα, γεγονός που επισημαίνει ότι ο “Νυμφόληπτος” είναι από τους πιο ενεργούς και δεμένους συλλόγους της περιοχής.

xeroma2

 

xeroma4

 

xeroma3

Advertisement