Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Η Φάρμα των ζώων

Ο Δον Νέρο Κορλεόνε αναζητά στέγη

Όλα ξεκίνησαν όταν βρήκε εκείνο το βιβλίο “Δον Νέρο Κορλεόνε” έγραφε στο εξώφυλλο. Το στομάχι του γουργούριζε απ’ την πείνα, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει το διάβασμα, τον είχε πιάσει το παράπονο.

Διάβαζε την ιστορία και σε κάθε σελίδα φανταζόταν πως ήταν κι αυτός ενας τόσο τυχερός γάτος. Τι του έλειπε άλλωστε; Ήταν κι αυτός μαύρος. Οχι με άσπρο πατουσάκι σαν τον Δον Νέρο Κορλεόνε, μα με ενα τέλειο άσπρο τελείωμα στην ουρίτσα του, σα να το βούτηξε σε χρώμα για να ζωγραφίσει. Και δεν ήταν διόλου αλήτης κι εκμεταλλευτής σαν τον πρωταγωνιστή του βιβλίου, ήταν ενας τρυφερός γατούλης που το μόνο που ζητούσε ήταν παρέα, χάδια κι αγκαλιές.
Το ξημέρωμα, όταν διάβασε και την τελευταία σελίδα, σηκώθηκε και τεντώθηκε αποφασισμένος. “Το όνομά μου απο ‘δω και πέρα είναι Δον Νέρο! Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στον δρόμο. Σύντομα θα έχω κι εγώ το δικό μου σπίτι και την δική μου οικογένεια” σκέφτηκε και ξεκίνησε να βρει κάτι να ξεγελάσει την πείνα του.
Το είπε και το έκανε! Σαν πρώτο βήμα βρήκε μια οικογένεια να τον φιλοξενήσει. Κι αποδείχτηκε οτι ήταν γεννημένος να κοιμάται στα πιο μαλακά κρεβάτια και στα πιο ζεστά υφάσματα. Κι έμαθε να συμβιώνει με όλους σ’ αυτό το σπίτι. Με τους ανθρώπους, μεγάλους και μικρούς, και με τα ζώα- τον γερο παράξενο Φοίβο, τον απόμακρο Μαγιούλη, την στρίτζω Ρένια και την σκυλίτσα την Τσόκο (παρόλο που δεν είχε ξαναδεί τέτοιο ζώο απο κοντά ποτέ του). Κι έκανε κι εναν φίλο, κολλητό, τον Μίου, που μαζί σκαρώνουν τις πιο απίστευτες κι αστείες σκανταλιές! Και του έχει υποσχεθεί οτι όσο περνάει απ’ το πατουσάκι του δεν θα χωρίσουν ποτέ, θα είναι για πάντα μαζί, και στο νεο σπίτι τους.
Τώρα ο Δον Νέρο ψάχνει την παντοτινή του οικογένεια.
Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2014 και είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος, υγιής και όπως καταλάβατε ήδη…ο τέλειος γάτος!
Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με την προϋπόθεση να ζει μέσα στο σπίτι.
Ο νέος γονιός αναλαμβάνει το κόστος του microchip.
Τηλ. 6974111109
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας