Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Η Φάρμα των ζώων

Ο γενναίος Brave ψάχνει οικογένεια

Με τα δύο πόδια σπασμένα, στη εθνική οδό Κορίνθου -Πατρών, ο γενναίος Brave, κατάφερε να συρθεί στη άκρη του δρόμου όπου και τον μάζεψε μια κυρία. Νοσηλεύθηκε και χειρουργήθηκε στο ένα πόδι. Δεν υπήρχε, όμως, ασφαλές μέρος για να αναρρώσει, οπότε δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να φανούμε γενναιόδωροι με το θαρραλέο κουτάβι και να το αναλάβουμε.

Ο γενναίος Brave είναι ένα σκυλί ισορροπημένο, χαρωπό και παιχνιδιάρικο, φιλικό και κοινωνικό προς όλους. Παρ’ όλη την περιπέτεια της υγείας του και τον αφόρητο πόνο που πέρασε ενώ ήταν ακόμα κούταβος, φάνηκε πολύ θαρραλέο κουτάβι και πλέον είναι έτοιμος για να βρει την ολοδικιά του οικογένεια. Σήμερα τρέχει και παίζει παρέα με άλλα σκυλιά και πολύ δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς το τι έχει περάσει.

Σαν χαρακτήρας είναι πολύ χαρούμενος, ενεργητικός, φιλικός και άνετος με όλους τους ανθρώπους, ενήλικες και παιδιά. Επειδή ακριβώς είναι ένα ζώο αρκετά κινητικό και δραστήριο, το ιδανικό γι’ αυτόν θα ήταν ένα σπίτι που θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν μαζί του και αν υπάρχει άλλο σκυλί να είναι υπομονετικό. Τα πάει καλά με θηλυκά και υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με αρσενικά σκυλιά, μη κυριαρχικά.

Όποιος θα ήθελε να προσφέρει μία παντοτινή οικογένεια στον φανταστικό Brave, ας επικοινωνήσει με το 6997777717 και admin@stray.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας