Ο Πανσές ψάχνει οικογένεια

Ο Πανσές ψάχνει οικογένεια

Ένα μαγιάτικο πρωινό, σε έναν μαγικό κήπο, φύτρωσε ένα μοναδικό λουλουδάκι. Ήταν διαφορετικό από τ’άλλα. Ήταν πιο μεγάλο, είχε γούνα αντί για πέταλα και είχε φωνή! Αλήθεια, είχε φωνή! Τα αγριολούλουδα του κήπου το θαύμαζαν και το ζήλευαν! Του έδωσαν το όνομα ‘Πανσές’ και έπαιζαν όλη μέρα μαζί του! Το βράδυ, άνοιγαν την αγκαλιά τους και γίνονταν μαξιλάρι για να κοιμηθεί! Όσο περνούσαν οι μέρες το λουλουδάκι μεγάλωνε και όσο μεγάλωνε, το παιχνίδι με τα αγριολούλουδα γινόταν δύσκολο. Δεν έφταναν να τον φιλήσουν και να γαργαλίσουν τα αφτάκια του με τα φύλλα τους και ο Πανσές δεν ήταν χαρούμενος πια…

Τα αγριολούλουδα προβληματισμένα έκαναν συμβούλιο ένα βράδυ και αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερη η συντροφιά ενός ανθρώπου πια. Έτσι ο μικρός Πανσές ξεκίνησε να ψάχνει το παντοτινό του σπίτι! Είναι γεννημένος τον Μάιο του 2015 και εκτός από τα αγριολούλουδα, λατρεύει τις αγκαλιές και τα παιχνίδια! Έχει λουλουδένιο και τρυφερό χαρακτήρα και αναζητά την αγκαλιά που θα ριζώσει για πάντα!

tspg

Θα δοθεί εντός Αττικής, για μέσα στο σπίτι, με συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip, το κόστος του οποίου επιβαρύνει το νεο κηδεμόνα.
Η στείρωση είναι υποχρεωτική στην ηλικία των 6 μηνών.

Τηλ επικοινωνίας: 6974111109