Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Η Φάρμα των ζώων

Ο τρίποδος Τίμος ψάχνει οικογένεια

Είμαι ο Τίμος και μέσα σε λίγες μέρες η ζωή μου άλλαξε τελείως. Θυμάμαι την πείνα μου, τον πόνο μου στο χτυπημένο μου πόδι ,τη μοναξιά μου.. Μέχρι που ένα αυτοκίνητο σταμάτησε..Δεν ήξερα τι να σκεφτώ..
Με τάισαν, μου έβαλαν να φάω μια κονσέρβα και ήταν ό,τι πιο νόστιμο είχα φάει. Με χάιδεψαν και με έβαλαν στο αυτοκίνητο..Φοβήθηκα λίγο, αλλά αισθανόμουν ότι δε θα μου κάνουν κακό. Σιγά-σιγά σιγουρεύτηκα! Με χάιδευαν συνεχώς και μου μιλούσαν γλυκά… Και ακολούθησαν πολλές κονσέρβες, πολλά χάδια, πολλές αγκαλιές και πολλές χαρές από μένα.. Με πήγαν στο γιατρό. Το πόδι μου δεν ήταν καλά, το ένιωθα. Μου έκαναν διάφορες εξετάσεις..Αλλά το πόδι μου με ενοχλούσε, δεν μπορούσε να γίνει καλά..

timos2
Έτσι λοιπόν κατέληξα με 3 ποδαράκια, αλλά δε με νοιάζει καθόλου. Κάνω ό,τι ακριβώς έκανα και πριν, μη σας πω ακόμα πιο εύκολα, αφού το κατεστραμμένο μου πόδι, μόνο με βάραινε. Ας ξανασυστηθούμε λοιπόν..Είμαι ο Τίμος, είμαι τριποδάκος και είμαι καλά. Πολύ καλά! Στη ζωή τελικά ,κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Εγώ έχασα το ένα μου πόδι, αλλά κέρδισα την αγάπη των ανθρώπων που με φροντίζουν. Και είμαι ευτυχισμένος! Και θα είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος, αν βρω και μια οικογένεια! Το ξέρω πως θα βρω, μου το υποσχέθηκαν!

O Tίμος είναι περίπου ενός έτους,17 κιλά έχει στειρωθεί και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Αρ.microchip 941000013618958

τηλ 6974590377

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας