Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Από Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου αιτήσεις για τα προγράμματα άθλησης του Δήμου

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινούν οι αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου. Οι αιτήσεις στον ΟΑΠΠΑ (Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής) που έχει την ευθύνη τους θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 1η Σεπτμεβρίου, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες (π.χ pilates, συνδυαστικό πρόγραμμα αερόβιας άσκησης και μυϊκής ενδυνάμωσης, αντισφαίριση, άσκηση στη φύση, παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί, άσκηση στην τρίτη ηλικία, power yoga κλπ.) και σε παιδιά (αντισφαίριση) και θα υλοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Α.Π.Π.Α στις περιοχές της Βάρης, της Βούλας & της Βουλιαγμένης αναλόγως της ζήτησης αλλά και του αριθμού των συμμετεχόντων.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Ο.Α.Π.Π.Α. Αφροδίτης 2 (πρώην Δημαρχείο Βουλιαγμένης), 1ος όροφος, καθημερινά 10:00-13:00 μέσω αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Επιπρόσθετα ο ενδιαφερόμενος δύναται να αποστείλει την αίτηση συμμετοχής του μέσω φαξ στο 213-2020779 ή μέσω e-mail στο oappa@vvv.gov.gr.

Αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα του Ο.Α.Π.Π.Α. παρέχονται από τα γραφεία του Ο.Α.Π.Π.Α. ή μέσω της ιστοσελίδας του δήμου www.vvv.gov.gr → Νομικά Πρόσωπα → Ο.Α.Π.Π.Α και στην ιστοσελίδα www.oappa.eu.

Η κατάθεση των αιτήσεων στον Ο.Α.Π.Π.Α. θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1η  Σεπτεμβρίου 2014.

Για τη συμμετοχή στα τμήματα θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας για τους ήδη συμμετέχοντες στα προγράμματα άθλησης (Φεβρουάριος- Ιούνιος 2014),  ενώ για τους νέους ενδιαφερόμενους θα τηρηθεί ανάλογα με την ημερομηνία και ώρα υποβολής της αιτήσεώς τους.

Όσοι ενταχθούν στα τμήματα των αθλητικών προγραμμάτων, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τους εκπαιδευτές – γυμναστές και θα πρέπει να παρουσιαστούν στα γραφεία του Ο.Α.Π.Π.Α. προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα “Αθλητικών & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων”.

Για την έκδοση της κάρτας, οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά :

  1. φωτογραφία
  2. οι κάτοικοι και μη δημότες προσκομίζουν οποιοδήποτε έγγραφο, που αποδεικνύει τη κατοικία τους στο δήμο μας (λογαριασμό ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ.). Οι δημότες διαπιστώνονται από την υπηρεσία μας.
  3. για τα αθλητικά τμήματα απαιτείται υποχρεωτικά ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο ιατρό ότι μπορούν να αθλούνται.

Το κόστος συμμετοχής στα τμήματα δραστηριοτήτων διαμορφώνεται, ως εξής:

  • Έκδοση Κάρτας “Αθλητικών & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων”: 5€
  • Μηνιαία Συμμετοχή ανά τμήμα: 15€

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για τους δημότες/κατοίκους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Για τους μη δημότες/κατοίκους, η τιμή του προγράμματος  διαμορφώνεται στα 25€.

Τα προαναφερόμενα τμήματα θα λειτουργήσουν, εφόσον υπάρχει ο απαιτούμενος  αριθμός συμμετεχόντων (8).

Οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρέχεται στα τηλέφωνα 213 2020771- 775 -777.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας