Ο Ομπάμα χαλάρωσε στο γυμναστήριο του Αστέρα!

Ο Ομπάμα χαλάρωσε στο γυμναστήριο του Αστέρα!

Το γυμναστήριο του Arion Resort and Spa που ανήκει στο συγκρότημα Astir Palace επισκέφτηκε πριν από λίγη ώρα ο Μπαράκ Ομπάμα προκειμένου να χαλαρώσει από το πολύωρο ταξίδι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα φιλοξενηθεί στην προεδρική σουίτα του Arion που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλους ηγέτες κρατών.

Η τιμή της συγκεκριμένης σουίτας ορίζεται βάσει συμφωνίας και κυμαίνεται από 1.000 έως 10.000 ευρώ τη βραδιά, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει παραχωρηθεί δωρεάν στον πρόεδρο των ΗΠΑ βάσει του εθιμοτυπικού.

Όλο το συγκρότημα και τα 120 δωμάτια και junior suites έχουν καταληφθεί από μέλη της αμερικανικής αποστολής και κανένας επισκέπτης δεν μπορεί να εισέρθει στον εσωτερικό χώρο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου εργάζεται κανονικά, αγνοώντας το προσωπικό τους συμφέρον προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αμερικανό πρόεδρο. Αν και ετοίμαζαν κινητοποιήσεις αντιδρώντας στην πώληση του συγκροτήματος τις ανέστειλαν για να διευκολύνουν την διαμονή του Μπαράκ Ομπάμα και της συνοδείας του.

Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας επιλέχθηκε βάσει του γεωγραφικού του σημείου καθώς αν κλείσει ο δρόμος από την Ωκεανίδα και μετά, δεν περνάει ούτε κουνούπι, σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα ασφάλειας.

Ωστόσο πέρα από ασφάλει η εμβληματική περιοχή του Αστέρα εντυπωσιάζει τους καλεσμένους από όλα τα μέρη της γης με τη φυσική ομορφιά της περιοχής, γεγονός που οπωσδήποτε βάρυνε στην τελική επιλογή.


Στη θαλάσσια περιοχή πλέουν  πλοία του πολεμικού ναυτικού, του λιμενικού και  ένα αμερικανικό σκάφος που χτενίζει όλη την περιοχή

Λόγω της άφιξης του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δώθηκε εντολή για λήψη περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία και αγκυροβολία πλοίων και σκαφών στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου του Αστέρα Βουλιαγμένης ανακοίνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας.

etoimotita

Φουσκωτά, σκάφη και βατραχάνθρωποι  

Από χθες σκάφη του λιμενικού επανδρωμένα με ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμα σάρωσαν τη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Βουλιαγμένης. Τα μέτρα ασφαλείας για την άφιξη Ομπάμα στην Αθήνα υπήρξαν τόσο αυστηρά που στο ξενοδοχείο (Αστέρας Βουλιαγμένης) στο οποίο έμεινε ο πλανητάρχης η πρόσβαση ήταν αποκλεισμένη

Πάνοπλοι άνδρες του λιμενικού και βατραχάνθρωποι βρίσκονται ακόμα πάνω στα φουσκωτά του Σώματος και περιπολούν συνεχώς. Βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας προκειμένου να επέμβουν αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Στοιχεία από το Πρώτο Θέμα