Η όχι και τόσο γνωστή ομιλία Ομπάμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης (βίντεο)

Η όχι και τόσο γνωστή ομιλία Ομπάμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης (βίντεο)

Λίγες ώρες πριν βρεθεί στο Φάληρο και το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα μίλησε για περίπου μόλις 5 λεπτά σε εργαζόμενους της αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, σύμφωνα με το ethnos.gr

 

tspg

Η σύντομη αυτή τελετή πραγματοποιήθηκε στον Αστέρα στη Βουλιαγμένη νωρίς το πρωί προτού ο Αμερικανός πρόεδρος αναχωρήσει για το Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο. Σύμφωνα πάντα με το ethnos.gr άνθρωπος ο οποίος παρευρέθηκε ανέφερε: «Ήταν φανταστικός! Προσιτός, ευδιάθετος και χαμογελαστός».

 

Ο πρόεδρος Ομπάμα ευχαρίστησε τους εργαζομένους της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και με τη σύντομη ομιλία του κατάφερε να τους εμπνεύσει και να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Μετά την πεντάλεπτη ομιλία του, ο αμερικανός πρόεδρος έσφιξε το χέρι όλων των υπαλλήλων, συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε και φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

 

Η μόνη παράκληση του προέδρου ήταν να τού επιτρέψουν να μη βγάλει… σέλφι. Παρών στην εκδήλωση ήταν φυσικά ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρεϋ Πύατ που συνόδευε τον Μπάρακ Ομπάμα.