Όλγα Άρτεμις Πολίτη: Η ομιλία της στη Βούλα

Όλγα Άρτεμις Πολίτη: Η ομιλία της στη Βούλα

Τα σημεία που ξεχωρίζουν την υποψηφιότητά της στις εκλογές για το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανέπτυξε κατά την κεντρική της ομιλία η Όλγα Άρτεμις Πολίτη, που συμμετέχει στον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Αναλυτικά:

Είμαι η Ολγα Αρτεμης Πολίτη και συμμετέχω στην κίνηση του Γρήγορη Κωνσταντέλλου «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις».

Επιτρέψτε μου καταρχάς, να εκφράσω προς τον κο Κωσταντέλλο, τις ευχαριστίες μου, για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε, ώστε αγωνιζόμενη μαζί του, να δώσουμε από κοινού την μάχη για μια καλύτερη Βάρη, για μια καλύτερη Βούλα, για μια καλύτερη Βουλιαγμένη ή για να ακριβολογήσω, να συνεχίσουμε από κοινού το μακρόπνοο έργο που χάραξε πριν πέντε χρόνια για την πρόοδο και την ευημερία της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης.

Μεγάλωσα σε αυτό τον Δήμο, ζω και αγαπώ αυτό τον Δήμο από μικρό παιδί, είμαι εδώ ώστε να δώσω την μάχη μου για ένα Δήμο πιο ευαίσθητο σε περιβαλλοντικά θέματα, πιο ειρηνικό και ασφαλή για τους πολίτες του, με θέσεις για δουλειά, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

  • Είμαι εδώ με φρέσκιες ιδέες, φαντασία, δημιουργικότητα, μεράκι, με πλουραλισμό απόψεων για να προτείνω λύσεις και να επιμείνω στην υλοποίησή τους.
  • Είμαι εδώ για να ζήσουμε μαζί το ταξίδι της πόλης μας, μια πόλη που θα είναι σημείο αναφοράς για την καθαριότητά της, την νοικοκυροσύνη της, την αγάπη της για τα ζώα, την αγάπη της για την θάλασσα.
  • Είμαι εδώ γιατί πιστεύω στους νέους ανθρώπους, γιατί πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο.

Εμπιστευτείτε με γιατί σας εμπιστεύομαι και γω, γιατί εμπιστεύομαι τις επιλογές σας, εμπιστεύομαι την ειλικρινή διάθεση για στηρίξετε έναν συνδυασμό μάχης και νίκης για το αύριο, για ένα καλύτερο αύριο για την Βάρη, για ένα καλύτερο αύριο για την Βούλα, για ένα καλύτερο αύριο για την Βουλιαγμένη.

Ο στόχος μου είναι η διαφύλαξη της φυσιογνωμίας του τόπου μας. Η βελτίωση της καθημερινότητας και ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η λειτουργία ενός σύγχρονου δήμου με ανθρώπινο πρόσωπο αντάξιο των υψηλών προσδοκιών μας.

Εμπιστευτείτε με, γιατί θα είμαι μαζί σας και μετά τις 26 Μαΐου, για να σας βλέπω κατάματα και να κάνω πράξη όλα αυτά που σας λέω τώρα. Εύχομαι μια ειρηνική συμπόρευση για τον καθένα σας, ατομική χαρά, υγεία και ευτυχία.