Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Εκλογές

Όλγα Άρτεμη Πολίτη: Για μια δημοτική πολιτική με οργάνωση και μέλλον

Είμαι η Όλγα – Άρτεμη Πολίτη και συμμετέχω στην κίνηση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωσταντέλλου «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις».

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ο κος Κωσταντέλλος με επέλεξε ώστε από κοινού, να δώσουμε τη μάχη για μια καλύτερη Βάρη, για μια καλύτερη Βούλα, για μια καλύτερη Βουλιαγμένη, για ένα Δήμο που η τριάδα των ονομάτων του θα συνάδει με την πολλαπλασιαστική τριπλή ομορφιά του.

Ζω μαζί σας, μεγάλωσα μαζί σας και ξέρω πολύ καλά τον Δήμο που τον αγαπώ από μικρό παιδί. Είναι κομμάτι του εαυτού μου, το νιώθω έτσι και γι’ αυτό θέλω από το δικό μου μετερίζι να βοηθήσω, ώστε ο Δήμος μας να γίνει ακόμα πιο καθαρός, ακόμα πιο φιλικός με το περιβάλλον, με ανθρώπινο πρόσωπο προς τους κατοίκους του, με ζεστασιά για τα ζώα, με την λάμψη της θάλασσά του που μας βρέχει και μας τρέφει.

Η Ελλάδα μας είναι κοιτίδα του πολιτισμού και οφείλουν οι Δήμοι της να επιβεβαιώνουν τον κανόνα, που δεν έχει εξαιρέσεις. Θέλω μαζί σας να δώσω αυτό τον αγώνα, γιατί ο πολιτισμός είναι τρόπος σκέψης, είναι τρόπος ζωής, είναι η ίδια η ζωή.

Είμαι νέα και θέλω να ζήσω σε έναν καλύτερο κόσμο, πιο ευαίσθητο, πιο ειρηνικό, με θέσεις για δουλειά, με σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Ναι πιστεύεστε με, μπορούμε μαζί να κάνουμε αυτά και άλλα πολλά. Η πολιτική θέλει υπομονή, οργάνωση, όνειρα, όνειρα που τα κάνεις και τα πραγματοποιείς.

Σπούδασα σε ένα ιδιαίτερο εργασιακό χώρο τουριστικές επιχειρήσεις και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τα ναυτιλιακά, έχοντας διάφορα ενδιαφέροντα, όπως σπουδές σε δραματική σχολή, θέατρο, δημοσιογραφία. Όλες αυτές οι σπουδές μου έμαθαν κάτι απλό αλλά συνάμα και περίπλοκο, ότι πρέπει πρώτα να προγραμματίζω, να καθορίζω τις απαιτούμενες θέσεις εργασίας και να τοποθετώ τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Αυτό το έμαθα καλά και φιλοδοξώ να το κάνω πράξη και στον Δήμο μας.

Οι πολίτες της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ξεχωριστά συνειδητοποιημένοι και ξέρουν καλά ποιον να επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσει. Εμπιστεύομαι απόλυτα τις επιλογές σας, γιατί επιλέγετε με κριτήριο την πρόοδο και την ευημερία και εδώ είμαι, ώστε από κοινού να συνεχίσουμε το έργο που χάραξε ο Δημαρχος Γρηγόρης Κωσταντέλλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας