Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Όλγα Άρτεμις Πολίτη: Το ελληνικό πρόσωπο στο διεθνές yachting

Η τοπική κοινωνία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την γνώρισε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, δίνοντάς της την εμπιστοσύνη της για να την εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Στον κόσμο όμως του yachting η Όλγα Άρτεμις Πολίτη ήδη έχει κάνει μεγάλα και σταθερά βήματα επαγγελματικής καταξίωσης.

Αυτό δείχνει το τελευταίο τεύχος του έγκυρου αγγλόφωνου περιοδικού Yachting Matters το οποίο φιλοξενεί ένα εκτενές άρθρο 5 σελίδων της Όλγας Πολίτη για τις ομορφιές της Μυκόνου και της Δήλου, που απευθύνεται στο μεγάλο κοινό του διεθνούς θαλάσσιου τουρισμού, διαφημίζοντας τη χώρα μας.

Η σύνταξη του περιοδικού παρουσιάζει τη δημοτική σύμβουλο από τη Βούλα ως εξής:

Η Όλγα μεγάλωσε σε μια ναυτική οικογένεια και ο πατέρας της ήταν κυβερνήτης πλοίου ο οποίος προ 30 ετών ίδρυσε την εταιρεία Alpha Marine Group. Ήταν στο DNA της να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και σήμερα διευθύνει το υποκατάστημα της Μυκόνου. Απολαμβάνει την επιχειρηματικότητα και το yachting στην Ελλάδα, όπου εντοπίζει μεγάλες δυνατότητες. Επιπρόσθετα, βρίσκει αρκετά επαναστατικό το να είναι γυναίκα σε μια ανδροκρατούμενη βιομηχανία“.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε στο Yacht Show του Μονακό, στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην ετήσια συνάντηση των κορυφαίων του κλάδου.

Ì

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας