Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Μάγεψε η Όλγα Βενέτη στη Βούλα για καλό σκοπό (photos-video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποδέχτηκε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το φετινό καλοκαίρι με μία μοναδική διαδικτυακή συναυλία της Όλγας Βενέτη η οποία διοργανώθηκε την Παρασκευή 22 Μαΐου στην παραλία της Βούλας και με τίτλο «Δίπλα στο Κύμα».

Η συναυλία διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες και προσέλκυσε περισσότερους από 12.000 μοναδικούς επισκέπτες οι οποίοι συνδέθηκαν με τη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και απόλαυσαν ένα πρόγραμμα ποιοτικής μουσικής με την Όλγα Βενέτη και τους αξιόλογους συνεργάτες της, τον εξαιρετικό Βενιαμίν Χατζηκουμπαρόγλου στο πιάνο και με τη φιλική συμμετοχή του σπουδαίου τρομπετίστα Διονύση Αγαλιανού.

Πολλοί επισκέπτες ανταποκρίθηκαν και στο κάλεσμα της τραγουδίστριας και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και συνδέθηκαν στην ειδική πλατφόρμα για να συμβάλουν οικονομικά στις κοινωνικές δομές του Δήμου και στο Σύλλογο Φίλων του ΠΙΚΠΑ. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ποσό που ξεπερνά στις 2,2 χιλιάδες ευρώ, ενώ η συγκέντρωση χρημάτων θα συνεχιστεί ως τις 22 Ιουνίου.

Ολόκληρη η συναυλία, που ξεκινά από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Βούλας και καταλήγει σε αγαπημένες μελωδίες μπορείτε να την δείτε εδώ:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας