Βάρη: Ολοκληρώθηκε το αντιπλημμυρικό έργο στη Βασ. Κωνσταντίνου

Βάρη: Ολοκληρώθηκε το αντιπλημμυρικό έργο στη Βασ. Κωνσταντίνου

Στην κυκλοφορία θα δοθεί από το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου η οδός Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Βάρη, ο κεντρικός δηλαδή άξονας που συνδέει την πόλη με τη Βάρκιζα.

Η κατασκευή του αγωγού ομβρίων υδάτων μήκους περίπου 1 χιλιομέτρου ολοκληρώθηκε, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Βάσης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διοχέτευση της κυκλοφορίας ξεκίνησαν στις 25 Ιανουαρίου και ταλαιπώρησαν αρκετά τους κατοίκους του Δήμου για το αναγκαίο αυτό έργο, το οποίο να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκε συντομότερα από ό,τι αναμενόταν.

Στη θέα του δρόμου που φαίνεται τα τελευταία 24ωρα σαν …κακο-μπαλωμένος αρκετοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων διατύπωσαν ειρωνικά σχόλια, στα οποία θέλησε να απαντήσει ο Νίκος Βάσης:

“Το έργο έγινε από την Περιφέρεια μετά από μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος και αφού πήρε όλες τις εγκρίσεις. Η οδός Βασ. Κωνσταντίνου είναι δρόμος της Περιφέρειας. Μετά από παρέμβαση του Δήμου, η Περιφέρεια δεσμεύτηκε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα και αφού πατηθεί πρώτα ο δρόμος για ένα χρονικό διάστημα, θα φρεζάρει και θα ασφαλτοστρώσει ολόκληρο το οδόστρωμα”.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν γι’ αυτό, αλλά πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τους κατοίκους του Δήμου μας για την υπομονή τους”, σχολίασε ο αντιδήμαρχος.