Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Αθλητικά

Εγκαίνια των ακαδημιών του Ολυμπιακού στη Βούλα (video)

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και η έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του STAR SPORTS CLUB Βούλας (Αλκυονιδών 4-Α πλαζ Βούλας) που βρίσκονται πλησίον του τερματικού σταθμού Τραμ Βούλας.

Στον Αγιασμό πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας-Ελληνικού-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ.κ.Παύλος ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωσταντέλλος, ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Γιάννης Μαρωνίτης που απένειμε τιμητική πλακέτα και πολλοί άλλοι Επίσημοι και φίλοι της Ακαδημίας και του Ολυμπιακού. Από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός παρόντες ήταν οι κ. Βασίλης Νάνος, Γρηγόρης Γεωργάτος και Γιώργος Αμανατίδης.

Το STAR SPORTS CLUB Βούλας εκπροσώπησαν οι κ. Σωτήρης Γεωργουδάκης και Αντώνης Γλύκας οι οποίοι ετίμησαν με βαρύτιμο έπαθλο τη διεύθυνση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού για την μεγάλη προσφορά τους στον Αθλητισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό. Επίσης παρόντες ήταν και οι προπονητές της Ακαδημίας κ. Πέτρος Μίχος, Παναγιώτης Κελεσίδης, Νίκος Βαμβακούλας, Γιάννης Σιδέρης και Μανώλης Καπίρης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ακόμα φιλικούς αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Καραϊσκάκη, Ρέντη, Ταύρου, Αιγάλεω και Αλίμου του Ολυμπιακού τους οποίους παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι πολυπληθείς προσκεκλημένοι και οι οικογένειες των αυριανών Άσσων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ έγινε και η πρώτη επίσημη προπόνηση των ακαδημιών στη Βούλα.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας