Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Ομοφοβικό παραλήρημα του βουλευτή Νικολόπουλου

Την αντίδραση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου προκάλεσε απαράδεκτο ομοφοβικό tweet του ανεξάρτητου βουλευτη Ν. Νικολόπουλου (πρώην νεοδημοκράτη που τώρα συνεργάζεται με τον Πάνο Καμμένο).

 

Ο πρόεδρος του «Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ανατροπής», σε μία σειρά ρατσιστικών και σεξιστικών αναρτήσεων εναντίον του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και των ομοφυλόφιλων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων με άκρως απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο και στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ο οποίος αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του.

 

Το ομοφοβικό κρεσέντο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς βρισκόμαστε στο 2014 και ο σεβασμός για τις στοιχειώδεις ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα από εκλεγμένους βουλευτές θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένος. Ας θυμίσουμε ότι δυστυχώς ο κ. Νικολόπουλος εκλέχτηκε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και όχι με τη Χρυσή Αυγή.

Η ιστορία πέρασε τα σύνορα έφτασε στα αυτιά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ο οποίος προτίμησε να απαντήσει ειρωνικά στον λίβελο κάνοντας αναφορά στον Νικολόπουλο. Στην απάντησή του ο κ. Μπέτελ γράφει ότι «άκουσα πως θέλεις να μου πεις κάτι αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη». –

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας