Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Οι επικρατέστεροι για το νέο ΔΣ του ΟΑΠΠΑ

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρική θέση στον ΟΑΠΠΑ, εκτός από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο που θα είναι και πρόεδρος του Οργανισμού, θα έχει ο νέος δημοτικός σύμβουλος από τη Βούλα, Γιάννης Αγαλιώτης, πρώην υπευθυνος του ΚΕΠ Βούλας. Ο κ Αγαλιώτης αναμένεται να προταθεί για τη θέση του αντιπροέδρου.

Επιπλέον, νέα θητεία στο ΔΣ του ΟΑΠΠΑ θα έχει η Άννυ Φαρμακίδη, από τους στενούς συνεργάτες του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου όλα αυτά τα χρόνια και δημότης με προσφορά στα κοινά.

Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΟΑΠΠΑ, στο ΔΣ συμμετέχουν συνολικά 6 μέλη εκτός Δημοτικού Συμβουλίου “τα οποία κατέχουν την ανάλογη επαγγελματική εμπειρία, η οποία συνάδει με το σκοπό του Νομικού Προσώπου”. Τα τρία από αυτά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος επέλεξε κατά πληροφορίες να προέρχονται από τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.

Για το σκοπό αυτό άλλωστε, την Παρασκευή συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Κυανού Αστέρα Βάρης τα 16 από τα συνολικά 18 (!) σωματεία του Δήμου, με σκοπό να αναδείξουν 4 πρόσωπα, 2 τακτικά μέλη και 2 αναπληρωματικά, που θα περιληφθούν στην αποψινή πρόταση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνεδρίαση τελικώς δεν έγινε ψηφοφορία, παρά αναδείχθηκαν 8 υποψηφιότητες, οι οποίες τέθηκαν υπόψη του Γρ. Κωνσταντέλλου. Ανάμεσα στους υποψηφίους συγκαταλέγονται οι Στέλλα Λαζάρου Τίγκα (ΝΟΒ), Νίκος Τυρόπουλος (Κυανούς Αστέρας Βάρης), Στέφανος Κυριαζόπουλος (ΑΟ Βουλιαγμένης), Νατάλης Πέτροβιτς (Άρης Βούλας), Χρήστος Βασιλειάδης (Πρωτέας Βούλας) και Βάνα Στεργίου (ΝΟΚΒ).

Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, το τρίτο πρόσωπο από το χώρο του αθλητισμού το έχει ήδη επιλέξει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και είναι παράγοντας από αθλητικό σωματείο της Βάρης. Εξ ου και το όνομά του δεν τέθηκε στον παραπάνω κατάλογο.

Για να συμπληρωθεί ο πλήρος κατάλογος των μελών του ΔΣ του ΟΑΠΠΑ, απομένει να διευκρινιστούν άλλες 6 υποψηφιότητες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, εκ των οποίων οι 2 θα προέρχονται από την αντιπολίτευση, 2 υποψηφιότητες πολιτών και 1 υποψηφιότητα από τους υπαλλήλους του ΟΑΠΠΑ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο η συνέχεια.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας