Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Ώρα απολογισμού για τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Με δύο δημόσιες εκδηλώσεις η δημοτική αρχή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου θα παρουσιάσει το έργο της αυτή την πενταετία.

Ως επικεφαλής της διοικούσας παράταξης, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani του Καβουρίου, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προετοιμάζει μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Δημοσιογράφος, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το έργο της δημοτικής αρχής κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, στο δεύτερο μέρος, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Πόλη για να ζεις» για τη νέα περίοδο, ενώ θα παρουσιαστεί σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 θα ακολουθήσει η τυπικά προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία απολογισμού πεπραγμένων για το 2018. Η ειδική αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο και στο πλαίσιό της προβλέπεται η δυνατότητα σε φορείς και πολίτες να λάβουν το λόγο και να θέσουν ερωτήματα στον Δήμαρχο.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση προγραμματίζεται η παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας