Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Έκρηξη του δημάρχου Στυλίδας: «Θα σε σκίσω ηλίθιε, θα σε κάνω να αλλάξεις πλανήτη» (βίντεο)

Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη τον ηλίθιο» είπε ο δήμαρχος Στυλίδας για τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ.Πιλιτζίδη που χαρακτήρισε τον Απ.Γκλέτσο «όνειδος» – «Αμα θέλει τώρα να βρεθούμε στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρουμε οι δυο μας» προκάλεσε τον συνομιλητή του ο Απ.Γκλέτσος

Έξω φρενών έγινε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδη κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού ΕΝΑ της Λαμίας.

Η έκρηξη οργής του Απόστολου Γκλέτσου όταν θεώρησε ότι ο συνομιλητής του τον χαρακτήρισε με τη λέξη «όνειδος» μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε καταιγίδα ύβρεων και ένα πραγματικό παραλήρημα.

«Θα με πει εμένα όνειδος! Εκλέχτηκα με 68%, δεν με διόρισε κανείς πολιτικός μου φίλος» εξερράγη ο δήμαρχος Στυλίδας και συνέχισε ασταμάτητος: «Αμα θέλει τώρα να βρεθούμε στην πλατεία της Στυλίδας να τα βρούμε οι δυο μας, να του πω εγώ ποιος είναι όνειδος, ηλίθιε, ε, ηλίθιε!».

«Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη τον ηλίθιο» συνέχισε ο κ. Γκλέτσος και απευθυνόμενος στον κ. Πιλιτζίδη συνέχισε: «Θα σε σκίσω ηλίθιε!»

Είχε προηγηθεί χαρακτηρισμός του κ. Πιλιτζίδη που αναφέρθηκε στον δήμαρχο Στυλίδας ως «όνειδος».

Αιτία της κόντρας είναι η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, γεγονός που έχει εξοργίσει γονείς και μαθητές που διαμαρτύρονται. Οι μαθητές σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό θα είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας ενώ μίλησε και με το γραφείο του υπουργού ζητώντας να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Δείτε τι έγινε το βράδυ της Τρίτης όταν ο κ. Γκλέτσος εκνευρίστηκε με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης…

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας