Στη Βουλιαγμένη θα απονεμηθούν τα φετινά “όσκαρ” Τουρισμού

Στο ξενοδοχείο Απόλλων Divani στο Καβούρι θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των λεγόμενων “Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας” World Travel Awards για το 2014.

Αυτό αποφάσισε η οργανωτική επιτροπή της 21ης διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στις 2 Αυγούστου 2014.

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και την Divani Collection Hotels και θα περιλαμβάνει ένα εορταστικό δείπνο, κορυφαία ψυχαγωγία, καθώς και παρουσίαση των πλέον περιζήτητων βραβείων στην τουριστική βιομηχανία.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία εκείνο το Σαββατοκύριακο (2-3 Αυγούστου) να συμμετάσχουν σε μια πλήρη διαδρομή, ένα “ταξίδι στην Ελλάδα”, δίνοντας μια εικόνα από την ένδοξη ιστορία και του ζωντανού, σύγχρονου πολιτισμού της χώρας.

Τα μάτια σχεδόν όλου του κόσμου θα βρίσκονται εκείνο το Σαββατοκύριακο στη Βουλιαγμένη, καθώς το παγκόσμιο δίκτυο μέσων ενημέρωσης που καλύπτει το γεγονός περιλαμβάνει τους εξής κολοσσούς: International New York Times, TV5Monde, CNBC Arabiya, Newsweek, Outlook Traveller, Travel & Leisure, Khaleej Times, Trade Arabia, TTN, Trav Talk India, Publituris, ASTA Network, Breaking Travel News, eTurboNews, Travel Daily News International and Focus on Travel News. Όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, το δίκτυο αυτό έχει σε μηνιαία βάση 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες και σχεδόν 90 εκατομμύρια τηλεθεατές!