Ερωτηματολόγιο για τις οδικές συγκοινωνίες

Τα παράπονά τους και προτάσεις για τη βελτίωση των δημόσιων συγκοινωνιών θα μπορούν να καταθέτουν οι πολίτες από το Σάββατο, σε ειδικά διαμορφωμένο διώροφο λεωφορείο της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), που θα βρίσκεται παρκαρισμένο στην πλατεία Συντάγματος.

Οι πολίτες καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο σχετικά με τις επιβατικές τους συνήθειες, τον βαθμό ικανοποίησης από τις παρεχόμενες υπηρεσίες αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ, ενώ θα μπορούν να καταθέσουν την άποψή τους για το πώς αυτές θα βελτιωθούν.

tspg

Όσοι λάβουν μέρος στην έρευνα, αυτομάτως θα συμμετέχουν σε κλήρωση για την προμήθεια μίας δωρεάν κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τρόλεϊ και λεωφορεία από τις 150 που θα διατεθούν συνολικά.

Το διώροφο λεωφορείο θα κάνει επίσης «στάση» σε Χαλάνδρι, Γλυφάδα και Περιστέρι. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο και θα ανακοινώνεται από την ιστοσελίδα www.osy.gr. Όπως ανακοινώθηκε, η ΟΣΥ θα επεξεργαστεί τα στοιχεία προκειμένου να προσφέρει ασφαλή, αξιόπιστη και οικονομική μετακίνηση στους πολίτες.