Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Στο ΠΑΑΠΑ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ) ο Σταύρος Θεοδωράκης

Τα παιδιά της Βούλας που διαμένουν στο ΠΑΑΠΑ (πρώην ΠΙΚΠΑ) επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Ποταμιού.

Ο επικεφαλής του κόμματος μαζί με την Εύα Στάμου από τον Τομέα Υγείας του Ποταμιού και τον Βασίλη Χαρόπουλο από τον Τομέα Πρόνοιας επισκέφτηκαν με την Διευθύντρια του Ιδρύματος κ. Ιωάννα Μαυρογιάννη τους θαλάμους των παιδιών, μίλησαν με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους μέχρι το απόγευμα.

Στο ΠΙΚΠΑ φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 70 παιδιά με ελαφριές και βαρύτερες παθήσεις και παρά τις προσπάθειες του προσωπικού, πολλά προβλήματα μοιάζουν ανυπέρβλητα, όπως η έλλειψη προσωπικού και η απουσία ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά.

pvk22

Οι εργαζόμενοι ανέφεραν πως η δουλειά τους είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς στους θαλάμους φιλοξενούνται και παιδιά τα οποία χρειάζονται 24ωρη παρακολούθηση.

Αυτό που τόνισαν είναι πως είναι αναγκαία η δημιουργία ενός σύγχρονου Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας στην Περιφέρεια Αττικής, το οποίο θα καλύπτει ενιαία και συστηματικά τις τρέχουσες αλλά και τις μακροπρόθεσμες ανάγκες.

pvk12

Αντί για δώρα, το Ποτάμι προσέφερε στο ΠΙΚΠΑ Βούλας κάποια είδη πρώτης ανάγκης σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού και για τους μικρούς φίλους μοίρασε φωτογραφίες από τις πρωινές και μεσημεριανές δραστηριότητες που έκαναν μαζί.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας