Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Παράταση για το Παγοδρόμιο της Βούλας και τα προβλήματα που φέρνει

Πολλοί θα έχετε δει το παγοδρόμιο που στήθηκε στην πλατεία της Βούλας, μέσα στο χώρο στάθμευσης, επ’ ευκαιρία των εορτών, μαζί με άλλα εορταστικά και γι’ αυτό δεν το σχολιάσαμε.

Το παγοδρόμιο όμως στέρησε πολλές θέσεις στάθμευσης, και πολλές φορές εγκλωβίζονται οχήματα μέσα στο πάρκινγκ, γιατί κάποιοι βάζουν τα αυτοκίνητά τους απέναντι από το παγοδρόμιο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περάσει όχημα.

Όπως μάθαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο 28/1, ενώ είχε τοποθετηθεί για την περίοδο των εορτών, τώρα του ανανεώνουν το χρόνο για άλλον έναν μήνα, γιατί βοηθάει – ακούστηκε – τα μαγαζιά που αποκτούν κίνηση.

Πιθανόν δεν βγήκαν στα μαγαζιά να ρωτήσουν οι αρμόδιοι του Δήμου, γιατί θα μάθαιναν ότι πολλαπλάσια μαγαζιά είναι αγανακτισμένα με την απώλεια των θέσεων στάθμευσης και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργεί πολλές φορές.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι το ρεύμα που έκαψε για το χρόνο που έχει στηθεί έφτασε τα 2.500 ευρώ περίπου τα οποία επιβαρύνεται ο Δήμος. Ο επιχειρηματίας δεν πληρώνει κανένα μίσθωμα για το χρόνο, του πληρώνουμε και το ρεύμα, με ανταποδοτικό από τη δική του πλευρά να κόβει μειωμένο εισιτήριο στα παιδιά που έχουν κάρτα δημότη!

Δεν πιστεύουμε ότι οφέλησε την πόλη. Δεν γνωρίζουμε τον επιχειρηματία παρ’ ότι ακούγεται ότι κάποια σχέση έχει με τη Δημοτική Αρχή και δεν ασχολούμαστε με αυτό. Πιστεύουμε όμως ότι είναι απολύτως άνιση η ανταποδοτικότητα.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμείνει άλλον έναν μήνα, αλλά θα πληρώσει το ρεύμα που θα κάψει.

Της Άννας Μπουζιάνη από την Εβδόμη

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας