Ενθουσιάζει το παγοδρόμιο στη Βούλα (φωτό)

Ενθουσιάζει το παγοδρόμιο στη Βούλα (φωτό)

Τίποτε πιο συναρπαστικό στην πλατεία της Βούλας τις ημέρες των Χριστουγέννων από ένα παγοδρόμιο!

Μικροί και μεγάλοι δίνουν καθημερινά ραντεβού στην πίστα του voula on ice, στο πάρκινγκ της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου, το οποίο είναι ανοιχτό από το πρωί ως το βράδυ και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

tspg

Οι υπηρεσίες του παγοδρόμιου:

onICE pass!
Ατελείωτο πατινάζ για μικρούς και μεγάλους! Φορέστε τα παγοπέδιλα και απολαύστε απεριόριστο πατινάζ σε πραγματικό πάγο

Dancing onIce
Μια πίστα χορού πάνω στον πάγο και ειδικά διαμορφωμένες βραδινές εκδηλώσεις θα σας βάλουν στον ρυθμό με τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες. Ξεφαντώστε!

Party onΙce
Κάντε το πάρτι σας στο παγοδρόμιο!
Γιορτάστε τα γενέθλια σας στην παγοπίστα και απολαύστε τα εδέσματα και τις λιχουδιές των καταστημάτων της πλατείας της Βούλας.

onIce Guards
Εξειδικευμένο προσωπικό θα στέκεται δίπλα σας στα πρώτα βήματα στον πάγο και θα σας μυήσει με ασφάλεια στην τέχνη και την τεχνική του πατινάζ.

Learn How to Skate
Ανακαλύψτε τη μαγεία του καλλιτεχνικού πατινάζ και του ice hockey με ατομικά και ομαδικά μαθήματα από έμπειρους εκπαιδευτές. Υπάρχουν ειδικά μαθήματα για σχολεία.

Me & My Kid onIce
Η onice.gr προσκαλεί μαμάδες και μπαμπάδες να γνωρίσουν το πατινάζ και να μοιραστούν την εμπειρία μαζί με τα παιδιά τους.

onIce kids Camp
Από το πρωί έως το απόγευμα, τα παιδιά διασκεδάζουν στο παγοδρόμιο και απασχολούνται δημιουργικά με το προσωπικό μας, ενώ οι γονείς ασχολούνται ξέγνοιαστα με την καθημερινότητα τους!

Bobby the Seal
Μάθετε πατινάζ με ασφάλεια. Γνωρίστε τον Bobby, μια χαριτωμένη φώκια, ελκυστική για τα παιδιά.  Ο Bobby δίνει στους νέους πατινέρ σταθερότητα στον πάγο, βοηθώντας τους να νιώσουν ασφάλεια! Οι μικρότεροι, μπορούν να καθίσουν στο Bobby και να απολαύσουν τη βόλτα τους, ενώ οι γονείς ή τα αδέλφια, τους σπρώχνουν τριγύρω. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ταιριάζει στο ύψος των περισσότερων νεαρών πατινέρ, προσφέροντας διασκέδαση και ασφάλεια!

pagodromio2

 

pagodromio3