Σπύρος Πανάς: “Η εκλογική μάχη συνεχίζεται” (στο Πρωτοδικείο)

Το Πρωτοδικείο θα εκλέξει Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθώς το οριακό αποτέλεσμα των 12 ψήφων της Κυριακής 25 Μαΐου, όπως εξ αρχής γράψαμε στο infonotia.gr είναι αμφισβητήσιμο.

Με ανακοίνωσή του ο Σπύρος Πανάς επισημαίνει ότι “οι πολίτες μας επιβράβευσαν με την ψήφο τους, τόσο την πρώτη Κυριακή, που μας χάρισαν μια καθαρή νίκη, όσο και στη δεύτερη, όπου το εκλογικό αποτέλεσμα είναι οριακό“.

Αφήνεται δε να εννοηθεί ότι τη συνέχεια θα την κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρου Πανά:

“Ευχαριστώ θερμά τους χιλιάδες πολίτες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Είμαστε οι πραγματικοί νικητές της εκλογικής αναμέτρησης στο Δήμο μας, αφού καταφέραμε να επιβάλουμε την ατζέντα των πραγματικών προβλημάτων της πόλης και των συμπολιτών μας, κόντρα στη λάσπη και τα ψέματα των αντιπάλων μας.

Οι πολίτες μας επιβράβευσαν με την ψήφο τους, τόσο την πρώτη Κυριακή, που μας χάρισαν μια καθαρή νίκη, όσο και στη δεύτερη, όπου το εκλογικό αποτέλεσμα είναι οριακό.

Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο και στο πρόγραμμα που παρουσιάσαμε, είναι το ισχυρότερο κίνητρο για να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα.

Για μας η εκλογική μάχη συνεχίζεται” .