Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Έριξε ο Πανάς τα παράνομα κάγκελα στο Καβούρι

Ακαριαία αντίδραση είχε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρος Πανάς, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας ότι στην παραλία του Καβουρίου ιδιώτες περιφράζουν δημόσιο χώρο.

Σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου αφαίρεσε τα παράνομα κάγκελα και ο Σπύρος Πανάς με ανακοίνωσή του τονίζει κατηγορηματικά ότι  “δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να οικειοποιηθεί τις παραλίες της πόλης μας ή να υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής στην περιοχή μας”.

Επιπλέον, σημειώνει ότι η δημοτική αρχή “στο πλαίσιο της ανάπλασης όλης της παραλιακής ζώνης από τη Βούλα έως τη Βάρκιζα προγραμμάτισε και ξεκίνησε εργασίες εξωραϊσμού με καθαρισμούς και φυτεύσεις στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Καβούρι”, γεγονός που “φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους, που είτε θέλουν να οικειοποιηθούν τμήμα της παραλιακής έκτασης είτε επιζητούν την υποβάθμιση του Δήμου μας για ευνόητους λόγους. Έτσι, επιχείρησαν αρχικά να περιφράξουν τμήμα του χώρου και εν συνεχεία να ματαιώσουν με κάθε τρόπο τις εργασίες ανάπλασης”.

Η πλευρά του Δημάρχου ακόμη καταγγέλλει την τρομοκράτηση δημοτικών υπαλλήλων που βρίσκονταν στο σημείο για φυτεύσεις και επισημαίνει: “Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει απερίφραστα κάθε τέτοιου είδους ενέργεια που καταδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς την πόλη, το δημότη και το περιβάλλον. Δηλώνουμε δε ότι σε πείσμα όσων αντιδρούν για μικροσκοπιμότητες ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας και θα παραδώσουμε στους δημότες και τους κατοίκους της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ένα ελεύθερο παραλιακό μέτωπο“.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας