Κοντά σε συμφωνία Πανάς – Σουτόγλου

“Πράσινο φως” για την ένταξη της πρώην αντιδημάρχου Βάρης, Δήμητρας Σουτόγλου, στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης, έδωσε κατά πληροφορίες ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος 3Β, Σπύρος Πανάς. Η παράταξη κρατά ακόμη τα χαρτιά της κλειστά, καθώς το ψηφοδέλτιο αναμένεται να ανακοινωθεί με κεντρική εκδήλωση εντός του Απριλίου, ωστόσο τα εμπόδια που υπήρχαν για τη συνεργασία ΣουτόγλουΑνεξάρτητης Κίνησης, μετά την παροχή συγκεκριμένων εξηγήσεων φαίνεται να έχουν αρθεί.

Η λαοφιλής Δήμητρα Σουτόγλου στις εκλογές του 2010 έμεινε εκτός δημοτικού συμβουλίου παρότι συγκέντρωσε πάνω από 600 σταυρούς (και περίπου 500 με μονοσταυρία!), λόγω “Καλλικράτη”, που έδωσε την έδρα του τότε συνδυασμού της (του Παναγιώτη Καπετανέα) στη Βούλα και όχι στη Βάρη.

tspg

Έκτοτε, η ισχυρή γυναίκα της Βάρης δεν έχει …ησυχάσει, με συνεχείς παρεμβάσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί με ποια πλευρά θα πολιτευόταν, αν και η ιδεολογική της τοποθέτηση απέκλειε εξαρχής κάποιους ισχυρούς πόλους στα δημοτικά.