Κέρδισε τους Βαριώτες ο Σπύρος Πανάς (photo)

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες στην όμορφη παραλία της Βάρκιζας να ήταν άσχημες λόγω αέρα και κρύου, αυτό όμως δεν απέτρεψε εκατοντάδες κατοίκους της Βάρης να κατακλύσουν το χώρο της συγκέντρωσης της Ανεξάρητης Κίνησης χθες, Πέμπτη, όπου ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Σπύρος Πανάς πραγματοποίησε τη δεύτερη κατά σειρά προεκλογική του ομιλία.

Ο Σπύρος Πανάς “κέρδισε” το ακροατήριό του με μια αναλυτική παρουσίαση του εντυπωσιακού έργου που έχει γίνει στην περιοχή, αλλά και με τα σχέδια που προγραμματίζει η ομάδα της Ανεξάρτητης Κίνησης, αν αναδειχθεί στη δημοτική αρχή στις προσεχείς εκλογές.

“Η Βάρη μας χρειάζεται, πρέπει να αλλάξει όψη”, τόνισε ο δήμαρχος για να συμπληρώσει πως “καθημερινά αποκτά άλλο πρόσωπο και σας υπόσχομαι ότι θα γίνει η καλύτερη πόλη του δήμου”.

Ως σημαντικότερα έργα που πραγματοποιήθηκαν ή ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο τιμόνι του Δήμου, ο Σπύρος Πανάς ανέφερε την οριοθέτηση του ρέματος στο Κόρμπι, την κύρωση της πράξης εφαρμογής για το Κόρμπι και τον Ασύρματο, τις πετυχημένες παρεμβάσεις για το Χέρωμα που απέτρεψαν κατεδαφίσεις οικιών και υπέρογκα πρόστιμα. Επίσης, τα 30.000 τετραγωνικά πεζοδρόμων, την ανακατασκευή της πλατείας στο Κόρμπι με τη δρομολόγηση του ναού του προφήτη Ηλία και τέλος το δίκτυο απορροής ομβρίων υδάτων σε Βάρκιζα, Λαθούριζα και Βάρη.

Ο Σπύρος Πανάς υπογράμμισε τα έργα στον τομέα της παιδείας και ειδικά το 2ο Δημοτικό Σχολείο στον Ασύρματο, ένα “έργο ζωής” όπως είπε για το οποιο η δημοτική αρχή εξασφάλισε πόρους ύψους 1 εκατ. ευρώ “στην πιο δύσκολη περίοδο της Ελλάδας” προκειμένου να αποπερατωθεί. Ακόμη, ανέφερε την ολοκλήρωση του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μηλαδέζας.

Ως έργα προτεραιότητας στο πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Κίνησης, ο Σπύρος Πανάς ξεχώρισε μεταξύ άλλων το 2ο Λύκειο στον Ασύρματο, το Ανοιχτό Θέατρο στη θέση Νταμάρι (Γούρνα) καθώς και το Κολυμβητήριο στη Μηλαδέζα.

IMG_6939 IMG_6907 IMG_6968