Η Βάρη δίπλα στον Σπύρο Πανά

Μια ζεστή εκδήλωση με πολιτικό μήνυμα τη στήριξη της Βάρης στην Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης φιλοξένησε χτες βράδυ το Χέρωμα και το κέντρο “Προτάσοφ”.

Περίπου 200 κάτοικοι της περιοχής συναντήθηκαν για να ακούσουν τους υποψηφίους της Ανεξάρτητης Κίνησης που προέρχονται από την περιοχή και όχι μόνο, ενώ το “παρών” έδωσε και ο δήμαρχος, Σπύρος Πανάς, που στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε το έργο της δημοτικής αρχής για τη Βάρη αλλά και τις προτεραιότητες στη νέα του θητεία.

Ήταν όμως κατά βάση η βραδιά των υποψηφίων, που παρουσιάστηκαν και παίρνοντας το μικρόφωνο είπαν δύο λόγια για τους λόγους που τους οδήγησαν στο να μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Πανά.

Πρώτος μίλησε ο Φώτης Κούτρας, που άφησε τα δημοτικά για την Περιφέρεια Αττικής, όπου είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό για την Ανατολική Αττική.

Το λόγο πήρε έπειτα ο Χρήστος Ριφιώτης, ο “γιατρός της καρδιάς μας”, όπως αναγγέλθηκε, ο οποίος στάθηκε στο κοινωνικό έργο του Δήμου και στο κοινωνικό του ιατρείο όπου υπηρετεί.

Ο Γιάννης Μάριος Τσάλτας, ένας από τους νεότερους υποψηφίους των εκλογών, μίλησε για την ακαδημαϊκή του πορεία μέχρι στιγμής και το όνειρό του για τον ενιαίο Δήμο.

Ο Γιάννης Κουρεμέτης, υποψήφιος στη Βούλα, απευθύνθηκε στο κοινό της Βάρης, γνωρίζοντας καλά τα ζητήματα και τα ζητούμενα της περιοχής.

Ο Γιάννης Σκουμπούρης, επίσης υποψήφιος στη Βούλα, σημείωσε ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση είναι η μόνη παράταξη που δίνει εγγυήσεις για μια περιβαλλοντική ατζέντα.

Η Βασιλική Αρβανιτοπούλου Οικονομάκου, υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Βάρης, μίλησε περιεκτικά και με γνώση για το έργο που μπορεί να προσφέρει στους συνδημότες της.

Ο Σπύρος Τριβυζάς, επίσης υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Βάρης, από τους πιο έμπειρους και δραστήριους ανθρώπους του Χερώματος, ζήτησε τη στήριξη των συνδημοτών του.

Η Παρασκευή (Βιβή) Πανταλάκη, υποψήφια στο Τοπικό της Βάρης, και γνωστή στην περιοχή από τη θητεία της στην Εθνική Τράπεζα, τόνισε ότι προτεραιότητά της είναι η κοινωνική μέριμνα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA