Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Επικίνδυνη παιδική χαρά εργοτάξιο στο Πανόραμα Βούλας (εικόνες)

Εικόνα παρακμής και εγκατάλειψης παρουσιάζει η πλατεία του Πανοράματος Βούλας, που φιλοξενεί παράλληλα μια άκρως επικίνδυνη και ημιτελή παιδική χαρά στο κέντρο της.

Όπως παρουσιάζει ο φακός του 3vita.gr, η υπό ανακαίνιση πλατεία Άλσους, το τοπόσημο του Πανοράματος, αποτελεί σήμερα ένα ανοιχτό εργοτάξιο, με τους ρυθμούς των έργων να συναγωνίζονται αυτούς της χελώνας.

Σημειωτέον, ότι το έργο ανάπλασης της πλατείας ξεκίνησε τον Απρίλιο! Είχε όμως την ατυχία να πέσει στην προεκλογική και τη μετεκλογική περίοδο όπου οι ρυθμοί πέφτουν στο ρελαντί.

Όπως αναφέρουν στο 3vita.gr κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής, τεχνικοί και μάστορες δίνουν σχεδόν καθημερινά το “παρών”, αλλά προχωρούν πολύ σιγά.

Και θα επρόκειτο απλώς για μια ακόμη εργολαβία που υλοποιείται αργά, αν δεν υπήρχε στο κέντρο της πλατείας μια υπό κατασκευή παιδική χαρά, η οποία είναι απολύτως επικίνδυνη για τα παιδιά.

Αφύλαχτα ημιτελή όργανα, σάκοι με μπάζα και χαλίκια χύμα, πρόχειρες περιφράξεις που έχουν καταρρεύσει και το πιο εξοργιστικό: Η ταμπέλα του Δήμου που ενημερώνει τους γονείς ότι η παιδική χαρά “δεν είναι πιστοποιημένη” και τους εφιστά την προσοχή!

Κάποιοι ίσως περιμένουν ένα δεύτερο τραγικό περιστατικό τύπου Ελληνικού για να συνειδητοποιήσουν ότι η ασφάλεια των παιδοτόπων είναι ύψιστης προτεραιότητας.

panorama paidiki xara6

panorama paidiki xara3 panorama paidiki xara5 panorama paidiki xara2 panorama paidiki xara 4

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας