Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

Οι βετεράνοι βράβευσαν τον Λευτέρη Πανταζή για το φιλανθρωπικό του έργο

Τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, κάτοικο Βουλιαγμένης και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, βράβευσε σε ειδική τελετή την Τετάρτη η Ένωση Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά (ΕΣΒΠΔ) για τη φιλανθρωπική του δράση. Μάλιστα, ο Λ. Πανταζής προσήλθε στην εκδήλωση, που έγινε στον πολυχώρο «Απόλλων» στα Καμίνια χωρίς να ξέρει ότι θα αποχωρούσε κρατώντας ένα βραβείο (ομοίωμα σε μικρογραφία του γνωστού χάλκινου αγάλματος του Ποσειδώνα).

Στο πλευρό του τραγουδιστή βρέθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Γλύκας, αλλά και ο επιστήθιος φίλος του και συνέταιρός του στην Ακαδημία ποδοσφαίρου «Star Football Academy» που διατηρούν στη Βούλα, Σωτήρης Γεωργουδάκης, που βραβεύτηκαν εξίσου για τον ίδιο λόγο, αφού οι τρεις τους, τα τελευταία χρόνια έχουν διοργανώσει, σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό.

Την ευλογία του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, πήρε ο γνωστός τραγουδιστής που αυτές τις μέρες ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού.

leuteris3

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή «Το Πρωινό», κάνοντας αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του. Εκτός των άλλων, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει
πως τα τελευταία δέκα χρόνια έκανε κάποιες επενδύσεις, οι οποίες εξαιτίας της κρίσης δεν απέφεραν κέρδη και έχασε πολλά λεφτά.

«Είμαι και επιχειρηματίας… επένδυσα τα χρήματά μου σε κάποιες καλές και έξυπνες επιχειρήσεις και χωρίς να φταίω από λάθη άλλων, έχω χάσει τα χρήματά μου» αποκαλύπτει ο Λευτέρης Πανταζής στο περιοδικό «Εγώ» και συνεχίζει: «Επένδυσα και έχασα 3 εκατομμύρια ευρώ μέσα στην τελευταία δεκαετία. Όταν λες “επενδύω”, σημαίνει ότι κόβεις επιταγές, έχεις 100 άτομα προσωπικό, πληρώνεις ΙΚΑ, φόρους… Καταστραφήκαμε όλοι»!

«Είναι ο αγώνας μιας ζωής, τριάντα χρόνια που τραγουδάω. Ο φόβος, επειδή είχα περάσει πολύ φτωχά χρόνια, με έκανε να δημιουργήσω και άλλες επιχειρήσεις. Κάποιες από αυτές τις έχω κλείσει και κάποιες τις έχω κρατήσει και πάνε καλά, δόξα τω θεώ».

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement