Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Περιφέρεια

Παραίτηση Καπάταη από το ΔΣ της Ελληνικό ΑΕ με αιχμές

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικό ΑΕ ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης. 

Όπως τονίζει ο στενός συνεργάτης της Ρένας Δούρου στην επιστολή παραίτησης που δημοσιοποίησε, τα νέα μέλη που διόρισε η κυβέρνηση στη Διοίκηση της εταιρείας έχουν “εντελώς διαφορετικές απόψεις” για την αξιοποίηση του χώρου σε σχέση με τις προγραμματικές θέσεις του διοικούντος συνδυασμού στην Περιφέρεια για τη “διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος” και την “ήπια ανάπτυξη”.

Ολόκληρη η επιστολή του Χρήστου Καπάταη:

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ του Αντιπεριφερειάρχη ΝότιουΤομέα Αθηνών

ΑΘΗΝΑ 9/11/2015

Η διακηρυγμένη και προγραμματική θέση της Διοικούσας Περιφερειακής Παράταξης Αττικής <<Δύναμη Ζωής>> για το Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού ήταν και είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ήπια ανάπτυξη. Άποψη και θέση που χρόνια υπερασπιζόμαστε μαζί με την τοπική κοινωνία.

Νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε τα οποία τοποθετήθηκαν στις 6/11/2015 έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν εντελώς διαφορετικές απόψεις σε σχέση με την αξιοποίηση του χώρου.

Εκπροσωπώντας στο Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε την Διοικούσα Περιφερειακή Παράταξη Αττικής << Δύναμη Ζωής>> θεωρώ ότι διαμορφώνονται συνθήκες που δυσκολεύουν την αξιοποίηση του χώρου με βάση τις εκφρασμένες θέσεις μας.

Με βάση τα παραπάνω η παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ είναι επιβεβλημένη και την καταθέτω.

Η Διοικούσα Παράταξη της Περιφέρειας Αττικής <<Δύναμη Ζωής>> θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και στο Πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Ο ΑNTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε Νότιου Τομέα Αθηνών
ΚΑΠΑΤΑΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας