Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Συνάντηση με την Παράκτιο Μέτωπο ΑΕ ζητούν οι 6 δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου

Επιστολή στην οποία ζητούν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τη διοίκηση της Παράκτιο Μέτωπο δημοσιοποίησαν σήμερα οι 6 δήμαρχοι των πόλεων του παραλιακού μετώπου, μεταξύ των οποίων και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μετά την ανακοίνωση της παραχώρησης στην εταιρεία των 20 παραλιακών ακινήτων. 

Συγκεκριμένα, όπως δηλώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, “οι δήμαρχοι Αλίμου – Ανδρέας Κονδύλης, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης – Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Γλυφάδας -Γιώργος Παπανικολάου, Ελληνικού – Αργυρούπολης – Γιάννης Κωνσταντάτος, Κρωπίας – Δημήτρης Κιούσης και Σαρωνικού – Γιώργος Σωφρόνης καλούν τον Πρόεδρο της εταιρείας, κ. Άρη Ματιάτο σε συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις της πολιτείας, αλλά ταυτόχρονα να προβάλουν και τα δικά τους αιτήματα”.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς:
Τον Πρόεδρο της εταιρείας «Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε.»
κ. Αριστείδη Π. Ματιάτο

κ. Πρόεδρε,

Οι δήμαρχοι των δήμων Αλίμου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κρωπίας και Σαρωνικού έχουμε ήδη ξεκινήσει τη συζήτηση με στόχο την κοινή μας αντιμετώπιση επί των θεμάτων που αφορούν την αξιοποίηση αλλά και την προστασία του παραλιακού μετώπου εντός των ορίων των δήμων μας.

Μετά τις, υπ. αριθμ.: 143/43399 και 148/43856 Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις  που αφορούν στη μεταβίβαση των 20 παραλιακών εκτάσεων στην εταιρείας σας, πολλών εκ των οποίων είναι εντός των ορίων των έξι δήμων, ζητούμε άμεσα συνάντηση με σκοπό να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις της «Αττικό Παράκτιο Μέτωπο Α.Ε.» σχετικά με τις εκτάσεις αυτές, ενώ παράλληλα να σας καταθέσουμε με τη σειρά μας τις δικές μας απόψεις για το παραλιακό μέτωπο.

Επισημαίνουμε ότι στη συνάντηση που έγινε το Νοέμβριο του έτους 2012 στο Υπουργείο Ανάπτυξης, σε κοινή σύσκεψη του Υφυπουργού κου Νότη Μηταράκη και των Δημάρχων του παράκτιου μετώπου, στην οποία ήσασταν παρόν, κατατέθηκαν προτάσεις για τη διασφάλιση των συμφερόντων των Δήμων, για τις οποίες θα υπήρχε σχετική ενημέρωση πριν τη θεσμοθέτηση.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε την ώρα που επιθυμείτε, την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη να πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας στο Δημαρχείο Γλυφάδας.

Το γεγονός ότι έχετε διατελέσει και ο ίδιος στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύουμε πως σας κάνει να αντιλαμβάνεστε τη σημασία της συμβολής και της συμμετοχής της τοπικής αυτοδιοίκησης σε οποιαδήποτε παρέμβαση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και έτσι αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση.

Με Τιμή

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας