Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Στην παρέλαση της Αρεόπολης ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Στην Αρεόπολη της Μάνης για τον παραδοσιακό εορτασμό της έναρξης της εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης του 1821 βρέθηκε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Επρόκειτο για τον τριήμερο εορτασμό της 17ης Μαρτίου που τελείται κάθε χρόνο, με αναπαραστάσεις ιστορικών γεγονότων, ιππικές εκδηλώσεις, χορούς, ομιλίες, καταθέσεις στεφάνων και παρέλαση.

Στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε την κυβέρνηση ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατέθεσε στεφάνι για λογαριασμό του Δήμου στη μνήμη των πεσόντων της εξέγερσης.

areopoli_4

Για τις εκδηλώσεις, αλλά και την παρουσία του σ’ αυτές, ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε:

Θεωρώ χρέος όλων μας να τιμούμε τις επετείους ιστορικών γεγονότων όπως της 17ης Μαρτίου, όπου από την Αρεόπολη της Μάνης ξεκίνησε ουσιαστικά η επανάσταση του 1821. Παράλληλα, με την παρουσία μου στην ιστορική Μάνη θέλω να τιμήσω και το έντονο Μανιάτικο στοιχείο που ζει στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, για την πρόσκληση και τη φιλοξενία του.

areopoli_10

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας