Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το κόστος των κλειστών παραλιών

Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το κόστος των κλειστών παραλιών

“Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτό το κόστος” τόνισε με παρέμβασή του για τις κλειστές ακτές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο Κώστας Πασακυριάκος.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης έκανε περιοδεία στην Ακτή Βουλιαγμένης, την Α’ πλαζ Βούλας και το Varkiza Resort, με αφορμή την πρόσφατη αύξηση του εισιτηρίου στη Βουλιαγμένη.

tspg

Κατόπιν με ανακοίνωσή του υπογράμμισε τα εξής:

“Μιλήσαμε με τον κόσμο που περίμενε να μπει σε οργανωμένες πλαζ με εισιτήριο. Η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνούσε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εισιτήριο εισόδου στις πλαζ, δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις επιπλέον για ομπρέλες και ξαπλώστρες. Πολύ περισσότερο σε συνθήκες δύσκολες οικονομικά μετά την πανδημία.

Ακόμα κι όσοι πλήρωναν το αυξημένο αντίτιμο προκειμένου να αποφύγουν το συνωστισμό στα λιγοστά ελεύθερα τμήματα παραλιών, έλεγαν ότι δεν ξέρουν αν μπορούν να ξαναέρθουν. Πολλοί όταν είδαν ότι τα 5 ευρώ στην Ακτή Βουλιαγμένης έγιναν 7 και ότι πρέπει να πληρώσουν 7,5 ευρώ και άλλα 5 για ξαπλώστρα στη Βάρκιζα τη Βούλα και αλλού, έφυγαν.

Ο κόσμος δεν αντέχει αυτό το κόστος! Δεν μπορεί να πληρώνει 12,5 ευρώ το άτομο χωρίς καν να βρέξει τα πόδια του στη θάλασσα! Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση και τις δράσεις μας!”.