Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Διαψεύδει η Ανεξάρτητη Κίνηση ΒΒΒ την “υποψηφιότητα” Πάρη Κασιδόκωστα

Για “φήμες” και “ανυπόστατα δημοσιεύματα του κίτρινου Τύπου” κάνουν λόγο ανώτατες πηγές του δημαρχιακού γραφείου και της Ανεξάρητητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σχετικά με την υποψηφιότητα του Πάρη Κασιδόκωστα, γιου του πρώην Δημάρχου, Γρηγόρη Κασιδόκωστα. “Ο Πάρης δεν επιθυμεί να αναμιχθεί με την πολιτική” σχολίαζαν συνεργάτες του Δημάρχου Σπύρου Πανά, που αυτές τις μέρες ξεδιπλώνει τη δική του προεκλογική καμπάνια και θεωρεί τις σχετικές διαδόσεις ως σκόπιμες για να βλάψουν το δικό του ηγετικό προφίλ.

Το δημοσίευμα αρχικά πρέπει να βγήκε στο φως από το περιοδικό Full Life πριν κάποιες μέρες, ένα εβδομαδιαίο έντυπο life style που κυκλοφόρησε μόλις τον Νοέμβριο. Το αρχικό αυτό άρθρο αναπαράχθηκε από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (7imeres.gr, newpost.gr, difernews.gr) δημιουργώντας κλίμα.

Η αλήθεια είναι ότι σκέψεις για κάθοδο του Πάρη Κασιδόκωστα στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έγιναν αρκετές σε κύκλους της οικογένειας και της παράταξης μετά την αιφνιδιαστική ασθένεια του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Όμως, με τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά, γρήγορα εγκαταλήφθηκαν.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας