Οι σκλάβοι στα δεσμά τους στο σούπερ πριβέ πάρτι του Πάρη Κασιδόκωστα!

Οι σκλάβοι στα δεσμά τους στο σούπερ πριβέ πάρτι του Πάρη Κασιδόκωστα!

Μπιρ Αλλάχ, φωνάζουν οι σκλάβοι στο πάρτι του Πάρη

Ασφαλώς, η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι δική του υπόθεση, όταν όμως δημόσια πρόσωπα τιμούν με την παρουσία τους πάρτι που θυμίζουν τις τελευταίες ημέρες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, έχουμε κάθε δικαίωμα να συγκρίνουμε τη χλιδή των λίγων επωνύμων με τις στερήσεις των πολλών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γνωστής ιστοσελίδας,  ο γιος του πρώην δημάρχου Βουλιαγμένης, ο Πάρης Κασιδόκωστας, γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του με ένα πριβέ πάρτι, όπου οι καλεσμένοι άφηναν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο και όπου εκεί τους έδιναν μια βενετσιάνικη μάσκα ώστε να έχει μυστήριο η βραδιά.

reportaz1

 

Σε σκλάβους ήταν μασκαρεμένοι οι σερβιτόροι του Gray Warehouse, όπου έγινε το πάρτι. Δύο σκλάβους έσερνε ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ άνευ σκλάβων παρέστησαν πολλοί πολιτικοί και επιχειρηματίες, ανάμεσά τους η Μαριάννα Λάτση, η Έλλη Στάη, η Κατερίνα Στικούδη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Ανδρέας Κουρής (ιδιοκτήτης του Mad), η Χριστίνα Κωλέτσα, ο Τάκης Ζαχαράτος κ.ά.

reportaz2

 

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 30 χορεύτριες εισαγωγής διασκέδαζαν με σπέσιαλ θέαμα τους καλεσμένους, ενώ το sushi bar κοσμούσε μια καλίγραμμη γυμνή κοπέλα που είχε καλύψει τα επίμαχα σημεία του σώματός της με σούσι (και όχι με ψαροκέφαλα).

Όταν είσαι επώνυμος (ή μάλλον είσαι υιός επώνυμου), τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σου -καλώς ή κακώς. Και ο τρόπος που ζεις και διασκεδάζεις δίνει ένα στίγμα της αισθητικής σου, αλλά και της κοινωνικής ευαισθησίας σου.

Σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος κινήθηκε μια άλλη, όχι όμως «πριβέ» εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν δυόμισι εβδομάδες, όταν οι συγγενείς ενός άλλου «επώνυμου», του Αντώνη Βαρδή, οργάνωσαν ένα γεύμα αγάπης στη μνήμη του αγαπημένου τους. Στην πλατεία Μοναστηρακίου, ο γιος του Γιάννης, η κόρη του Καλλιστώ κα η σύζυγός του Φιλοθέη, καθώς και αρκετοί φίλοι τους μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας, εκπληρώνοντας την τελευταία επιθυμία του μουσικοσυνθέτη.