Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Πασακυριάκος: Να τοποθετηθούν όλοι για τις διαθεσιμότητες του προσωπικού

Περιοδεία σε υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Πασακυριάκο και την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Βίκυ Αράπη.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μίλησαν με εργαζόμενους στο δημαρχείο της Βούλας και στον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), ενώ έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ κ. Γιάννη Νιτερόπουλο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης συζήτησε με τους εργαζόμενους για το ζήτημα της αξιολόγησης προσωπικού και φορέων του Δημοσίου, ξεκαθαρίζοντας:

“Από όποια θέση κι αν βρεθεί η Λαϊκή Συσπείρωση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, θα αντιταχθεί στη διαδικασία της αξιολόγησης προσωπικού που οδηγεί σε απολύσεις, διαθεσιμότητες, συρρίκνωση των υπηρεσιών των δήμων και κατά συνέπεια ιδιωτικοποιήσεις. Αυτή η κατάσταση έχει αρνητικές επιπτώσεις και στους δημότες, αφού καταργούνται προγράμματα που κάλυπταν κάποιες ανάγκες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στον ΟΑΠΠΑ υπάρχουν μόλις 4 μόνιμοι εργαζόμενοι και το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παιδικοί σταθμοί να λειτουργήσουν ολοκληρωμένα μετά την πρόσληψη συμβασιούχων το Δεκέμβρη, ενώ βρεφικά τμήματα λειτούργησαν στις αρχές του 2014 αλλά και το Φεβρουάριο!

Όλα αυτά είναι οι επιπτώσεις από την υλοποίηση της πολιτικής και των κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της συγκυβέρνησης που χτυπά τους εργαζόμενους. Αυτή την πολιτική αποδέχεται και υλοποιεί η διοίκηση του δήμου αλλά και άλλες παρατάξεις”.

Ο Κώστας Πασακυριάκος κάλεσε όλους τους υποψήφιους δημάρχους να τοποθετηθούν προεκλογικά και να πουν τι θα κάνουν σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης του προσωπικού, των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων εργαζομένων στο δήμο.

Θα ακολουθήσουν και άλλες περιοδείες σε χώρους εργαζομένων σε υπηρεσίες του δήμου τις επόμενες μέρες.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας