Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Κώστας Πασακυριάκος: Καμία αξιολόγηση, καμία απόλυση δημοτικού υπαλλήλου

Περιοδεία στα δημαρχεία Βούλας και Βουλιαγμένης πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Πασακυριάκος, όπου συναντήθηκε με δεκάδες δημοτικούς υπαλλήλους.

Ο Κώστας Πασακυριάκος επισκέφτηκε τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου στη Βούλα αλλά και τους υπαλλήλους του ΟΑΠΠΑ στη Βουλιαγμένη. Το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η αξιολόγηση υπαλλήλων και υπηρεσιών, για τα οποία οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους, δηλώνοντας ότι οδηγούν σε απολύσεις.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισε ότι από όποια θέση οριστεί για την παράταξή του την επομένη των δημοτικών εκλογών θα παλέψει μαζί με τους εργαζόμενους για την αποτροπή εφαρμογής του μέτρου ενώ δεσμεύτηκε ότι αν αναδειχθεί ο συνδυασμός του στη Δημοτική Αρχή, δεν θα υλοποιήσει το νόμο και δεν θα προχωρήσει σε καμιά απόλυση ή διαθεσιμότητα.

Παράλληλα, ο Κώστας Πασακυριάκος κάλεσε τους υπόλοιπους συνδυασμούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να τοποθετηθούν στα προγράμματά τους για το ζήτημα της αξιολόγησης.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας