Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Λαϊκή Συσπείρωση: Έχουν αποθρασυνθεί όσοι εποφθαλμιούν φιλέτα

Την ανοχή των πρώην και νυν δημοτικών αρχόντων υποδεικνύει ο Κώστας Πασακυριάκος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, για την αποθράσυνση όσων επιχειρούν και όσων έχουν ήδη καταφέρει να “ιδιωτικοποιήσουν” παράνομα κομμάτια του αιγιαλού στα 3Β. Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος αναρωτιέται αν η αντίδραση του Σπύρου Πανά να κατεβάσει τις περιφράξεις θα ήταν η ίδια, σε μη προεκλογική περίοδο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κώστα Πασακυριάκου: 

Έχουν αποθρασυνθεί όσοι εποφθαλμιούν φιλέτα κατά μήκος της παραλίας. Έχουν αποθρασυνθεί γιατί τούς το επιτρέπει η πολιτική της κυβέρνησης και της διοίκησης του Δήμου. Και αυτό προσπάθησαν να κάνουν και στην παραλία στο μικρό Καβούρι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγαλοσχήμονες ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών και γης που έχουν διαμορφώσει …προσωπικές παραλίες μπροστά στα σπίτια τους, καταλαμβάνοντας παράνομα τον αιγιαλό, είναι μία πολύ γνώριμη εικόνα σε Βουλιαγμένη και Καβούρι.

Η ανοχή των προηγούμενων αλλά και της σημερινής δημοτικής αρχής, είναι η βασική αιτία γι αυτή την κατάσταση.

Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να προβληματιστούν και να αναρωτηθούν: Εάν δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο θα έπεφταν τα κάγκελα τόσο γρήγορα;

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παλεύει και διεκδικεί:

  • Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στις παραλίες της περιοχής μας. 
  • Διεκδίκηση των παραλιών που έχουν παραχωρηθεί σε επιχειρηματικούς ομίλους.
  • Ακύρωση κάθε σύμβασης παραχώρησης ή μνημονίου συναντίληψης που παραχωρεί παραλίες σε επιχειρηματίες. – Κατάργηση εισιτηρίου και κάθε εμπορικής εκμετάλλευσης στις παραλίες. Αξιοποίησή τους προς όφελος του λαού.
  • Απόδοση στο λαό της περιοχής όλων των τμημάτων παραλίας που έχουν καταληφθεί από ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών σε Βουλιαγμένη και Καβούρι.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας