Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Πασακυριάκος: Στήριξη στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για λαϊκή αντιπολίτευση

Η πρώτη προεκλογική εκδήλωση στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ήταν αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, όπου επισήμως παρουσιάστηκε ο Κώστας Πασακυριάκος ως υποψήφιος Δήμαρχος των 3Β.

Ο δημοτικός σύμβουλος συνόψισε τις παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, άσκησε δριμεία κριτική στη δημοτική διοίκηση για μια σειρά ζητήματα και ζήτησε την ψήφο των δημοτών υπέρ των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες για μια “λαϊκή αντιπολίτευση”, όπως είπε.

Ο Κώστας Πασακυριάκος υπογράμμισε ότι η παράταξή του ήταν η μοναδική που ανέπτυξε το θέμα των εργασιακών σχέσεων στον Δήμο στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ πραγμαοποίησε και παρεμβάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Δήμου, μιλώντας για τα υψηλά δημοτικά τέλη.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στράφηκε κατά της δημοτικής αρχής στο θέμα των παιδικών σταθμών, σημειώνοντας ότι οι εγγραφές των παιδιών γίνεται πολύ καθυστερημένα, ενώ στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων σχολίασε ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη η μέθοδος που θα ακολουθηθεί στην προτεινόμενη μονάδα διαχείρισης.

“Η διοίκηση του Δήμου είναι απολύτως προσανατολισμένη στην πολιτική που τον καθιστά φοροεισπρακτικό μηχανισμό, προωθώντας την κεντρική πολιτική”, είπε σε μια αποστροφή του ο Κώστας Πασακυριάκος. “Στην ουσία υπάρχει συναίνεση στο Δημοτικό Συμβούλιο όλων των υπόλοιπων παρατάξεων ακόμη και της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών, που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ”, συμπλήρωσε.

“Το κάλεσμά μας αφορά τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία, όσους αισθάνονται αριστεροί, όσους δεν πήγαν σπίτι τους και δεν ακολούθησαν το ΣΥΡΙΖΑ”, είπε συγκεφαλαιώνοντας ο Κώστας Πασακυριάκος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε με τους παριστάμενους, αναπτύχθηκαν θέματα όπως ο μαζικός αθλητισμός και οι δημοτικές υποδομές, αλλά και τα προβλήματα του Ασκληπιείου.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Βάρης, Παναγιώτης Καπετανέας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας