Πασακυριάκος: Άμεσες προσλήψεις προσωπικού στους παιδικούς σταθμούς

Πασακυριάκος: Άμεσες προσλήψεις προσωπικού στους παιδικούς σταθμούς

Τους 5 παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επισκέφτηκε προ ημερών κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι εργαζόμενοι υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Πασακυριάκο, τον Γιάννη Νιτερόπουλο, πρώην πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και την Έφη Λαγωνίκα, υποψήφια σύμβουλο Κοινότητας Βούλας.

tspg

Με ανακοίνωσή της η παράταξη ζητά άμεσες προσλήψεις προσωπικού, ώστε να σταματήσουν οι μεγάλες καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των αιτήσεων για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούν σταθμούς.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Αυτές τις μέρες ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για εγγραφές βρεφών και νηπίων για την επόμενη σχολική χρονιά. Χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα αγωνιούν εάν τα παιδιά τους θα γίνουν δεκτά είτε μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ είτε μέσω των δομών των δήμων. Ακόμα όμως κι αν γίνουν δεκτά, πολλές οικογένειες δεν ξέρουν πότε θα μπορούν να πάνε τα παιδιά τους, αφού εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, φτάνουν να περιμένουν μέχρι και τον Ιανουάριο του επόμενου έτους!

Κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο και στο Δήμο μας, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα. Το αίτημα που κάθε χρόνο διατυπώνουμε το λέμε και φέτος. Είναι αναγκαίο οι προσλήψεις να γίνουν άμεσα ώστε να λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί με όλα τα παιδιά από την 1η Σεπτεμβρίου”.