Πατάκια μπάνιου για περισσότερη πρακτικότητα στον χώρο της υγιεινής σας

Πατάκια μπάνιου για περισσότερη πρακτικότητα στον χώρο της υγιεινής σας

Το μπάνιο είναι ο κατεξοχήν χώρος που μαζεύει υγρασία, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ενεργήσετε ανάλογα, ώστε να αποφύγετε να μαζεύετε συνεχώς τα νερά που έχουν πέσει στο πάτωμα και μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για ένα ατύχημα καθώς βγαίνετε από το ντουζ σας.

Σωστή επιλογή με υψηλής ποιότητας προϊόντα

Τα πατάκια/χαλάκια μπάνιου είναι η λύση που ψάχνετε, αφού τραβούν όλη την υγρασία που υπάρχει στον χώρο. Σε πολλά σπίτια χρησιμοποιούν παλιές πετσέτες στο πάτωμα για να τραβούν τα νερά ή τις σαπουνάδες του ντουζ. Πρόκειται για μία μη ενδεδειγμένη επιλογή αφού η πετσέτα δεν έχει στο κάτω μέρος το υλικό που πρέπει για να βεντουζάρει και να αποτρέπει το γλίστρημα.

Επιλέξτε έναν από τους τρεις τύπους ΚΕΝΤΙΑ

 

Αποκτήστε με έκπτωση -10% το πατάκι μπάνιου Salma με υψηλή πυκνότητα από 100% βαμβάκι και διαστάσεις που βολεύουν κάθε σχήμα μπάνιου.

Αν θέλετε κάτι πιο μαλακό και πιο βελουτέ, το Doha στο χρώμα του lime είναι ό,τι πιο φρέσκο μπορείτε να εντάξετε στον χώρο της υγιεινής σας. Στεγνώνει εύκολα και αποτελείται από φιλικά στον άνθρωπο υλικά, με την εγγυημένη ποιότητα της ΚΕΝΤΙΑ. Βρείτε το online εδώ, μόνο 11,34€.

Μην διστάσετε να τοποθετήσετε ακριβώς έξω από το ντουζ σας ένα φλογερό κόκκινο πατάκι. Θα δώσετε στο μπάνιο την αίσθηση μιας πιο αισθησιακής ατμόσφαιρας. Συνδυάστε το πανέμορφο αυτό χαλάκι, με μερικά κεριά και απολαύστε σε μία κόκκινη ατμόσφαιρα το μπάνιο σας.

Tips για τον καθαρισμό

Τα χαλάκια μπάνιου, πρέπει να στεγνώνουν πολύ καλά μετά από κάθε ντουζ, επειδή αναπτύσσονται παθογόνοι μικροοργανισμοί όπως μούχλα που είναι βλαβερή για την συνολική υγεία σας. Για να μην εγκλωβίζεται λοιπόν η υγρασία στις ίνες μέσα από το χαλάκι, απλώστε για αρκετές ώρες το χαλάκι να στεγνώσει και μία φορά τον μήνα πλύντε το.

Επιλέξτε το δικό σας πατάκι μπάνιου μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΕΝΤΙΑ.