Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Κατακόκκινη «νιφάδα» στη χριστουγεννιάτικη γιορτή η σύζυγος Πατούλη

Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν «πρώτες κυρίες» (σίγουρα δεν υπάρχουν δεύτερες) αλλά αν κάποια θα μπορούσε να δικαιολογήσει τον πρώτο χαρακτηρισμό δεν είναι άλλη από την κυρία Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.  Είναι υπεύθυνη πολιτισμού του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και σύζυγος του πρόεδρου της Ένωσης Δήμων και Κοινωοτήτων και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

«Και εσύ έφεγγες στη μέση όλου του κόσμου κι ήσουν, φως μου, κατακκόκινη νιφάδα σε γιορτή»

 

(από το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου: «Στη συγκέντρωση της ΕΦΕΕ»).

 

patouli2

Οι στιλιστικές επιλογές των δημάρχων και των συζύγων τους είναι μια κατηγορία «κοσμικού» ρεπορτάζ που δεν μας ενδιαφέρει, ούτε σκοπεύουμε να ασχοληθούμε.  Ωστόσο την προσοχή μας τράβηξαν τα πολυάριθμα σχόλια που συνόδευαν το κείμενο που διαβάσαμε με τον προκλητικό τίτλο « Η σύζυγος Πατούλη με ένα κατακόκκινο φόρεμα άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης»

 

patouli

 

 

Γενικά η κυρία Πατούλη είναι αγαπημένος στόχος για τις στιλιστικές της επιλογές που κάποιοι χαρακτηρίζουν εκκεντρικές, ενώ για άλλους είναι κομψές και  απλώς αρμόζουν στην εορταστική περίπτωση.  Και στη μια περίπτωση και στην άλλη ας κρίνουμε την κυρία Πατούλη από το όποιο έργο της στο Δήμο και όχι για το τι φοράει.

 

patouli3

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μαρίνα Πατούλη μαζί με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκη Τάσο Μαυρίδη υποδέχτηκαν τους εκατοντάδες συμπολίτες τους που προσήλθαν αθρόα στο Δημοτικό Θέατρο για να παρακολουθήσουν την τελετή της αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ενώ χειροκρότησαν με θέρμη όλοι μαζί τους συντελεστές της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μιας βραδιάς που θέλησε να αναδείξει σύμφωνα με τη φιλοσοφία της κυρίας Πατούλη τον πλουραλισμό της σύνθεσης των πολιτιστικών δομών του Δήμου, για την καινούργια φιλοσοφία που εγκαινιάζει το ΠΕ.Α.Π., υλοποιώντας «εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, που προάγουν, τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς».

Την έναρξη και το κλείσιμο της μαγευτικής βραδιάς έκανε η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος, ενώ ακολούθησαν με πλήρες μουσικό πρόγραμμα οι Χορωδίες του ΠΕΑ.Π. και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας