Καλεσμένος στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Καλεσμένος στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ που θα γίνει στις 20/1, θα παρευρεθεί -πλην απροόπτου- και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της στο TLIFE ότι ο σύζυγός της θα παραβρεθεί στην ορκομωσία, αναφέροντας παράλληλα ότι η ίδια δεν θα καταφέρει να πάει.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα ταξιδέψει μόνος του στην Ουάσιγκτοντην Τετάρτη, για να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, έπειτα από πρόσκληση στενού κύκλου συνεργατών του Ντόναλντ Τραμπ.

H αρχή των επαφών είχε γίνει με την παρουσία του Έλληνα συμβούλου του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ, Γιώργου Παπαδόπουλου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι χρήστες του διαδικτύου δεν έχασαν φυσικά την ευκαιρία να σχολιάσουν με τον δικό τους χιουμοριστικό τρόπο την επίσκεψη.

Σημειώνεται πως ο πλανητάρχης θα εκφωνήσει την ομιλία του στο σημείο όπου έδωσε την ιστορική του ομιλία οΜάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1963, ενώ την Πέμπτη θα διαξαχθεί συναυλία προς τιμήν του που θα συνοδέψουν οι τραγουδιστές της Country μουσικής: Τόμπι Κέιθ, Λι Γκρίνγουντ και Τζένιφερ Χόλιντέι.