Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Χριστός ανέστη είπε στους ασθενείς του Ασκληπιείου ο Μητροπολίτης Παύλος

Την καθιερωμένη του ποιμαντική επίσκεψη στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας έκανε την Πέμπτη 12 Απριλίου (της Διακαινησίμου) o Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος.

Ο σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Νοσοκομείου, τον π. Αντώνιο Χρήστου, Εφημέριο του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, τον Διάκονο και μοναχό π. Νεκτάριο και από μια ομάδα περίπου 35 εθελοντών.

Ο ποιμενάρχης της τοπικής Εκκλησίας, αψηφώντας την κούραση και το βεβαρημένο πρόγραμμα των ημερών, από τις 4.00 μ.μ. και για σχεδόν 4 ώρες, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του ιδρύματος, μοιράζοντας πασχαλινά δώρα σε όλους τους ασθενείς, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.

Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα, οι εθελοντές έψελναν πασχαλινούς ύμνους και τραγούδια καθώς ο Μητροπολίτης έλεγε τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό «Χριστός Ανέστη», συνομιλούσε, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας προσωπικά από τους ίδιους τους ασθενείς ή τους συνοδούς τους και φεύγοντας ευχόταν περαστικά για γρήγορη ανάρρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μερικά τμήματα ο σεβασμιώτατος συναντήθηκε και συνοδεύτηκε από τον Διοικητή του Ασκληπιείου, Θεόδωρο Ρούπα.

Ο Μητροπολίτης Παύλος σε πολλές περιπτώσεις συνιστούσε να έχουν οι ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους πίστη στο Θεό, κουράγιο και εμπιστοσύνη στους Ιατρούς του Ιδρύματος. Στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες, τους ευχαριστούσε για ό,τι προσφέρουν στους ασθενείς και ευχόταν να έχουν κουράγιο και καλή δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας