Προετοιμάζεται η υποψηφιότητα Ανδρέα Παχατουρίδη για την Περιφέρεια Αττικής

Προετοιμάζεται η υποψηφιότητα Ανδρέα Παχατουρίδη για την Περιφέρεια Αττικής

Καταρτίζει ήδη τον συνδυασμό με τον οποίο θα διεκδικήσει το τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης. 

Ο επί 4 θητείες Δήμαρχος της πολυπληθέστερης πόλης του Λεκανοπεδίου φέρεται να έχει εξασφαλίσει ήδη την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές του Μαΐου 2019.

tspg

Στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως η ατμόσφαιρα μεταξύ των αυτοδιοικητικών στελεχών είναι τεταμένη, καθώς η υποψηφιότητα Παχατουρίδη κλείνει την πόρτα στον έτερο διεκδικητή του γαλάζιου χρίσματος, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ξεκίνησε να εξετάζει το ενδεχόμενο καθόδου του στην Περιφέρεια Αττικής, μετά το “κλείδωμα” της υποψηφιότητας Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης έχει καταγράψει εκλογικά ποσοστά ρεκόρ στην πόλη του, ωστόσο πριν περίπου ένα χρόνο είχε γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής σε μια περίπτωση διαγωνισμού που φάνηκε ότι είχε φωτογραφικές διατάξεις.

Προ ημερών μάλιστα ο Δήμαρχος Περιστερίου παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες, σχετικά με ελλείψεις στη σχετική του δήλωση. Ο ίδιος έκανε λόγο για στοχοποίησή του από “γνωστούς άγνωστους κύκλους” και κατέληξε στη δήλωσή του: “Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην τελική και ουσιαστική κρίση της δικαιοσύνης και ας λάβουν επιτέλους κάποιοι το μήνυμα: Δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα”.