Πένθος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Πένθος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο ο Παναγιώτης Γαργαλάκος, εργαζόμενος επί σειρά ετών στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπου ήταν προϊστάμενος των τεχνικών συνεργείων του Δήμου.

Παράλληλα με τις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις, ο εκλιπών υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζόμενων του Δήμου Βούλας.

tspg

Το ήθος του, η ακεραιότητα του και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπιζε και τις δύο ιδιότητες τον διέκριναν και ήταν τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν σε όλη του τη σταδιοδρομία στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και δήλωσε:

«Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι φτωχότερες μετά την απώλεια του φίλου και συνεργάτη Παναγιώτη. Όσοι είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του πήραμε σημαντικά μαθήματα ήθους, συναδελφοσύνης και επαγγελματισμού απ’ αυτόν.

Θεωρώ ότι ο μέγιστος φόρος τιμής που μπορούμε να του αποδώσουμε είναι να παραδειγματιστούμε όλοι από τον τρόπο που ο Παναγιώτης αντιμετώπιζε την καθημερινότητα του στο Δήμο και να αντιγράφουμε καθημερινά το αίσθημα ευθύνης που επιδείκνυε απέναντι στους κατοίκους της πόλης αλλά και τους συναδέλφους του.

Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η κηδεία τελέστηκε τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στο κοιμητήριο Αργυρούπολης.