Πένθος στα 3Β για τον αδικοχαμένο φίλαθλο

Πένθος στα 3Β για τον αδικοχαμένο φίλαθλο

Συγκλονίζει τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο χαμός του 46χρονου Κωνσταντίνου Κατσούλη, φιλάθλου του Εθνικού που τραυματίστηκε θανάσιμα σε επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός για την 1η αγωνιστική της Γ’ εθνικής.

Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος είχε υποστεί βαριές εγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα που του προκάλεσαν σοβαρό αιμάτωμα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο του Ηρακλείου και μετέπειτα στην Αθήνα. Η κατάστασή του δεν αντιστράφηκε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να περιορίσουν τις εγκεφαλικές βλάβες, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Κατσούλης χτες να καταλήξει.

Σε συμβολικές κινήσεις πένθους προχώρησαν δύο ομάδες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης, Δημήτρης Πάπιος, ανακοίνωσε ότι οι ομάδες των Παίδων καί Νέων του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης θα αγωνιστούν με μαύρο περιβραχιόνιο στους αγώνες των πρωταθλημάτων τους το Σαββατοκύριακο (4 και 5 Οκτωβρίου 2014) “για το βαρύ πένθος του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω τού άδικου χαμού του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς στην Κρήτη ως θύμα οπαδικής βίας”.

Ο δε ΑΟ Βουλιαγμένης, συμβολικά ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook μια εικόνα με ένα μαύρο περιβραχιόνιο, ενώ εκ μέρους του Συλλόγου, ο Στέφανος Κυριαζόπουλος σχολίασε στη σελίδα της ομάδας: “Κάθε φορά που έχουμε ένα τραγικό συμβάν σαν και αυτό, παίρνουμε μέτρα κατά της βίας και σε λίγο τα ξεχνάμε! Πέρυσι σε έναν αγώνα της Ομάδας μας με την Ανθούσα ανέβηκα στην κερκίδα και έδιωξα νεαρούς “φιλάθλους” που έριχναν κροτίδες και αυγά στους αντιπάλους και με κατηγόρησαν σαν γραφικό. Αν όλοι οι παράγοντες απομάκρυναν αυτούς τους ανεγκέφαλους δεν θα είχαμε τέτοια θλιβερά περιστατικά”.